Nieuwe website

Nieuwe website Van Zutphen

Van Zutphen B.V. wil graag een vernieuwde website. De oude website was niet gebruiksvriendelijk voor zowel medewerkers als bezoekers. Bovendien was deze gebaseerd op het Joomla platform en gaat de voorkeur uit naar een tailor-made website.

Realisatie webdesign

Samen met de klant is onderzocht hoe gegevens door klanten worden geraadpleegd om zodoende de gebruikerservaring optimaal aan te laten sluiten bij de behoeften. Tevens kwam naar voren dat de productdocumentatie ook in PDF aangeboden dient te worden. In de oude website moest men hier zelf PDF bestanden voor uploaden, in het nieuwe systeem wordt deze 'on the fly' gegenereerd op basis van de informatie in het systeem. Zodoende werkt de nieuwe website veel efficiënter voor de medewerkers van Van Zutphen. 

We hebben hiertoe een grafisch design ontworpen. Uiteraard is deze site ook direct responsive gemaakt zodat deze ook goed wordt weergegeven aan bezoekers die gebruikmaken van een tablet of smartphone. 

Voor Van Zutphen staat hiermee een maatwerk website waarbij bezoekers eenvoudig producten kunnen zoeken en detailinformatie kunnen downloaden. 

Zie hier het eindresultaat www.vanzutphen.nl

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op