App ontwikkeling Eindhoven

De kracht van een mobiele app is dat je altijd en overal in verbinding staat met je klanten. Je klanten lopen letterlijk altijd met jouw bedrijf in hun broekzak. Wij ontwikkelen apps volgens de laatste technieken. Daarnaast denken wij ook op creatief én commercieel vlak met je mee. Wil je een bedrijfsproces optimaliseren? Ook daarbij kan een app vaak goed ondersteunen. Zo hebben wij diverse apps ontwikkeld met directe verkoop of procesefficiency als doel. Door onze korte lijnen spreek je direct met de ontwikkelaars van de app zodat de app optimaal aansluit bij je verwachtingen.

Klanten verwachten alle relevante informatie op ieder gewenst moment op zijn of haar telefoon beschikbaar te hebben. Dit zien we ook terug in het aantal mobiele bezoekers van websites. Toch kan het voorkomen dat een responsive website nog niet volledig aansluit bij de behoeften van je klanten. Een app maakt niet alleen bedrijfsinformatie sneller en beter toegankelijk, maar kan ook direct aangesloten worden op de core processen van je bedrijf. Dit leidt tot hogere klanttevredenheid én hogere afzet. 

Gespecialiseerd in native apps

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van native apps, gebaseerd op één broncode, waardoor er niet per mobiel platform (iOS en Android) een volledige app hoeft te worden gerealiseerd. Dit resulteert in lage ontwikkelkosten. Ook in de toekomst is dit een groot voordeel als je de app wil laten uitbreiden met nieuwe mogelijkheden voor je klanten of medewerkers.

Van idee tot realisatie

Wij hanteren een vaste werkwijze, van idee tot realisatie. Hierbij is een persoonlijke benadering ons uitgangspunt. Bij elke fase staan jouw doelen en creatieve ideeën centraal. En vanzelfsprekend denken we graag met je mee door het delen van onze kennis en ervaring.

  • Aanvraag Analyse van je wensen waarbij we een indicatie geven van kosten en tijdsduur
  • Ontwerp Opstellen ontwerp inclusief illustraties en beschrijving functionaliteiten
  • Ontwikkeling Realisatie van de app volgens ontwerpdocument. Er wordt een testversie klaargezet bij Apple en Google.
  • Testen De app kan intern geïnstalleerd en getest worden door je medewerkers. We verwerken daarna je feedback.
  • Publiceren Na goedkeuring wordt de app bij Apple en Google beschikbaar gemaakt in de Apple en Google Play store.

Onze app ontwikkelaars

Binnen Onlinq houd ik mij met name bezig met app development. Een interessante specialisatie binnen de algemene kaders van webdevelopment. Ik zie het steeds weer als een uitdaging om functionaliteiten op een gebruiksvriendelijke manier te...