App ontwikkeling Eindhoven

Met de komst van de iPhone in 2007 konden we spreken van de eerste mobiele internetters. Mobiel internet heeft de afgelopen jaren een behoorlijke toevlucht genomen. De kracht van mobiel internet is dat je overal en altijd in verbinding staat met anderen. Onlinq in Best (regio Eindhoven) is al jaren gespecialiseerd in iOS en Android app ontwikkeling.

Een zeer doeltreffende manier om als bedrijf zichtbaar te zijn op deze markt is door het laten maken van een mobiele applicatie, een zogenaamde app. De twee grootste mobiele platformen waarvoor applicaties worden ontwikkeld zijn iOS van Apple (voor de iPhone, iPod Touch en iPad) en Android van Google (voor verschillende mobiele telefoons en tabletcomputers van o.a. HTC, Samsung en Sony-Ericsson). 

Waarom zou je een app laten maken?

Klanten verwachten alle relevante informatie op ieder gewenst moment op zijn of haar telefoon beschikbaar te hebben. Dit zien we ook terug in het aantal mobiele bezoekers van websites. Websites zijn vaak niet geoptimaliseerd voor smartphone gebruikers. Mobiele gebruikers zoeken nl. andere informatie of navigeren anders dan bezoekers die hun reguliere pc voor het internet gebruiken.  Een app maakt jouw bedrijfsinformatie daarom sneller en beter toegankelijk. Dit leidt tot hogere klanttevredenheid en/of hogere afzet.

Deskundige mobiele applicatie

Onlinq is gevestigd in Best (bij Eindhoven) en is al enkele jaren gespecialiseerd in het realiseren van hybride apps. Dit zijn apps gebaseerd op een webtaal, waardoor er niet per mobiel platform (Android en IOS) een volledige app hoeft te worden gerealiseerd. Dit heeft als voordeel dat de kosten voor de ontwikkeling lager liggen dan het realiseren van een app per platform. 

Onze app ontwikkelaars

Webdesign Eindhoven
Binnen Onlinq houd ik mij met name bezig met app development. Een interessante specialisatie binnen de algemene kaders van webdevelopment. Ik zie het steeds weer als een uitdaging om functionaliteiten op een gebruiksvriendelijke manier te...