Domeinnaam registreren

Elke dag worden vele domeinnamen geregistreerd over de gehele wereld. Het is dan ook niet vreemd dat al veel bedrijven hun eigen domeinnaam hebben.

Onlinq uit Best registreert domeinnamen tegen een superlage prijs. U heeft al een eigen domeinnaam voor slechts € 10,- per jaar. En indien u bij ons een hostingpakket afsluit krijgt u zelfs uw domeinnaam daar gratis bij!

Daarnaast biedt het registreren van een domeinnaam u de mogelijkheid om e-mail te ontvangen en verzenden via deze domeinnaam. 

Gratis domeinnaamregistratie bij hosting

Een domein houdt alleen in dat de naam wordt gereserveerd op het Internet. Wanneer u daadwerkelijk aan deze naam een website wil koppelen heeft u daarbij een host account nodig.
Klik hier voor informatie over onze hostingmogelijkheden.

Let op: ook andere bedrijven en personen kunnen uw naam registreren. En weg is weg! Wacht daarom niet langer en registreer uw domeinnaam vandaag nog!

Tarieven domeinnamen

Wij hanteren een duidelijke tariefstructuur. Wij hanteren dezelfde prijzen voor verhuizingen of nieuwe registraties. Het tarief is afhankelijk van de extensie (.nl, .com, etc) die u kiest.

.nl
€ 10
.be
€ 10
.com
€ 12,50
.net
€ 12,50
.org
€ 12,50
.eu
€ 12,50
.nu
€ 50
.co
€ 50
overig
op aanvraag

Bovengenoemde bedragen zijn per jaar en exclusief 21% BTW.

Het eerste zaadje is geplant met de aanvraag van je domeinnaam