Kantoorautomatisering

Een stabiele IT-omgeving is essentieel voor de continuïteit van je bedrijfsprocessen. Je moet er blindelings op kunnen vertrouwen, 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. En je wilt er geen omkijken naar hebben. Onlinq ontzorgt organisaties uit diverse sectoren met kantoorautomatisering. Door onze kennis van bedrijfsprocessen wordt je netwerk optimaal ingericht voor de toepassingen binnen je bedrijf. Daarnaast wordt de server continu gemonitord én beheerd door serverspecialisten. Onze serveroplossing bevat vele verschillende functionaliteiten die je veel tijd en kosten besparen.

Serveroplossing op maat

Wij bieden een serveroplossing op maat voor een vast laag bedrag per maand. Naast dat dit jouw liquiditeit niet aantast zorgt dit er tevens voor dat je geen risico draagt voor deze hardware. Wij zorgen er altijd voor dat jouw bedrijfsnetwerk optimaal functioneert. Moet er een onderdeel worden vervangen of zelfs de hele server? Wij voeren het kosteloos voor je uit.

Door goede monitoring lossen we snel en doelgericht incidenten op. Of beter nog: we voorkomen problemen zodat je organisatie blijft draaien. Je krijgt precies de ondersteuning waar je situatie om vraagt. Van het aanmaken van gebruikers en instellen van gebruikersrechten tot het beantwoorden van functionele en technische vragen en het verhelpen van storingen. Deze ondersteuning bieden we op afstand, maar ook op locatie wanneer de situatie daarom vraagt. Is je behoefte heel specifiek? Dan doen we een beroep op één van onze gespecialiseerde partners. Uiteraard blijven wij jouw aanspreekpunt!

De voordelen op een rij

  • Serveronderhoud wordt volledig op afstand uitgevoerd
  • Eenvoudig beheer
  • Kostenbesparend
  • Overal toegang tot je bestanden
  • Server staat in jouw bedrijf of in een Nederlands datacenter (private cloud)
  • Automatische back-ups van je data
  • Bellen via het internet (VOIP)
  • En vele andere functionaliteiten
Benieuwd naar hoe professioneel en voordelig kantoorautomatisering kan zijn? Neem direct contact met ons op

Onze serverspecialisten vertellen je graag meer

Bedrijfsgegevens moeten altijd en overal beschikbaar zijn. Tegelijkertijd is veiligheid hierbij ook van cruciaal belang. Onbevoegden houden we graag buiten de deur. Met onze serveroplossing zorgen we hier voor.

Onze partners

Intel logo
Microsoft logo
HP logo
Brother logo
1A logo
Kaspersky logo