Jouw bedrijfsnetwerk

Elk bedrijf is uniek. Onze serveroplossing is daarom zeer flexibel. Ontdek hoe deze past in het netwerk van jouw organisatie.

Standaard

Met de 1A-server kan 99% van de kleine organisaties uit de voeten. Deze opstelling heeft één 1A-server die centraal in het netwerk staat: de Small Business Server.

Alle diensten zijn volledig geïntegreerd in deze ene 1A-server en eenvoudig te beheren via de webmanager. Zo heb je één integrale oplossing voor al jouw IT-beheer.

Wanneer één 1A-server niet voldoende blijkt te zijn voor een groeiende organisatie, zijn er uitbreidingsmogelijkheden.

Meer locaties

Voor bedrijven met meerdere vestigingen hebben we de Master/Delegate-opstelling. Al jouw locaties zijn dan veilig verbonden en worden centraal beheerd.

Hier wordt de Master op de hoofdlocatie geplaatst en op elke andere locatie komt een Delegate. Deze laatste handelt lokale diensten af, maar wordt beheerd via de Master. De locaties worden gekoppeld door middel van een permanente VPN-tunnel.

Volledig in de cloud?

Voor bedrijven die geen servers op locatie willen, is er Hosted 1A. De 1A-server staat dan op een privégedeelte van onze cloudservers in een van onze datacenters.

Deze opstelling is te combineren met Delegates op de vestiging(en) die worden gekoppeld aan deze cloudserver met een permanente VPN-tunnel. Een andere mogelijkheid is direct middels Remote Desktop op een Terminal Server achter de cloudserver te werken.

Wil je een optimaal functionerend bedrijfsnetwerk? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Onze partners

Unifi logo