Nieuw webdesign voor Peter Geurds Assurantiën

Opdracht

Peter Geurds Assurantiën is al drie generaties lang adviseur op het gebied van hypotheken, verzekeringen en financieringen. Zij onderscheidt zich door onafhankelijkheid en persoonlijke aandacht voor de klant.  

De website was erg gedateerd en straalde niet meer de juiste visie uit. Er was dan ook behoefte aan een totaal nieuw design. 

Een blauwdruk van het bedrijf

Een uitgebreid intakegesprek is bij ieder webdesign traject ons vertrekpunt. Belangrijke zaken zoals doel, doelgroep, uitstraling, archetype en visie komen hier uitgebreid voorbij. Zo ontstaat er een volledige blauwdruk van het bedrijf in de vorm van een mindmap. Uit dit gesprek kwam duidelijk naar voren dat de site vooral persoonlijk en overzichtelijk moest zijn. 

De vertaalslag van visie naar design 

Op de toekomstige website moest het persoonlijke karakter benadrukt worden. Het neerzetten van de juiste sfeer was hierin cruciaal. De foto’s en teksten speelden hier een grote rol in. Daarnaast heeft “Het team” een prominentere plek gekregen op de homepagina alsmede in de menustructuur dan “Onze diensten”. 

Verder waren eenvoud en overzicht belangrijke speerpunten voor dit design. Zo moest het voor een bezoeker eenvoudig en duidelijk zijn welke informatie waar te vinden was. Vandaar dat er gekozen is om op de homepagina de belangrijkste pagina’s kort terug te laten komen. Dit heeft geleid dat de homepagina onderverdeeld is in verschillende secties: “Over Peter Geurds”, “Het team” en “Onze diensten”. Middels krachtige call-to-action buttons wordt de bezoeker aangezet tot het navigeren naar andere pagina’s. Bij “Onze diensten” is het ook mogelijk om direct naar een specifieke dienst door te gaan. 

Een geslaagde samenwerking

De klant was zeer tevreden met onze aanpak en met het professionele, moderne en overzichtelijke website als eindresultaat. Samen met Peter Geurds Assurantiën kijken wij terug op een erg prettige samenwerking.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan snel op www.petergeurds.nl.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op