Website en applicatie voor CR8 Vastgoed

Verzoek CR8 Vastgoed

CR8 Vastgoed neemt de dagelijkse zorg rondom vastgoed volledig uit handen. Daarbij maakt het niet uit of een vastgoedportefeuille bestaat uit één pand, een winkelcentrum of meerdere panden. CR8 Vastgoed vroeg Onlinq een website te realiseren die de veelzijdigheid van de diensten optimaal weergeeft. Daarnaast wenst opdrachtgever een portaal te creëren voor Verenigingen van Eigenaren waarbij alle relevante informatie makkelijk te ontsluiten is.

Realisatie

We zijn gestart met het verkennen van de doelen van de bedrijfseigenaar. De doelen hebben we vertaald naar een pakkend grafisch design en interactie mogelijkheden. Vanuit een opgesteld functionaliteitendocument hebben we de gewenste functies voor het portaal gerealiseerd. Binnen dit kader hebben we de volgende functies gerealiseerd:

  • Login voor VVE-beheerders
  • Documentenmodule (alle notulen en andere belangrijke informatie op één plaats)
  • Administratiemodule
  • Etc.

Bekijk zelf het eindresultaat op www.cr8.nl

Webdesign Eindhoven
Onlinq wist mijn onder woorden gebrachte wens te vertalen in een perfecte website. Website voldoet aan alle verwachtingen. Tussentijdse communicatie verliep uitstekend en aanvullende wensen werden direct geïmplementeerd. Niks dan lof!
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op