Webshop laten ontwikkelen

U wilt een webshop laten maken? Onlinq biedt professionele webshop ontwikkeling aan voor zowel starters als reeds gevestigde bedrijven. Onlinq realiseert al vanaf 2000 webshops voor het MKB. Met een webshop verkoopt u producten aan uw doelgroep.

Een maximaal rendement uit uw webshop ontwikkeling

Voor webshops is een conversieoptimalisatie ontzettend belangrijk. Wij bieden u naast de ontwikkeling van uw webshop ook optioneel een maandelijkse analyse van uw shop. Door deze analyse realiseren we samen met u een optimale conversieverhouding.

Webshop software

Wij adviseren u graag over de juiste basis voor uw webshop. Dit kan een gestandaardiseerde oplossing als Magento zijn, maar ook een volledig maatwerk oplossing. Naast een webdesign op maat realiseren wij desgewenst ook koppelingen met bijvoorbeeld Exacte Globe, Exact Online en Mamut Business Software.

Uw producten goed getoond

De grafische uitstraling van uw webshop is essentieel voor een goede conversie. Onlinq biedt daarom vanuit haar eigen fotostudio de mogelijkheid om professionele foto's van uw artikelen te maken. Onze fotostudio is met name geschikt voor het vastleggen van kleinere artikelen op een witte achtergrond. Op deze manier ziet de bezoeker uw producten het best.

Met een webshop van Onlinq vliegen de pakketten de deur uit