Webshop laten maken

Je wilt een webshop laten maken? Onlinq biedt professionele webshop ontwikkeling aan voor zowel starters als reeds gevestigde bedrijven. Onlinq realiseert al vanaf 2000 webshops voor het MKB. Met een webshop verkoop je producten aan jouw doelgroep.

Een maximaal rendement uit jouw webshop ontwikkeling

Voor webshops is een conversieoptimalisatie ontzettend belangrijk. Wij bieden je naast de ontwikkeling van jouw webshop ook optioneel een maandelijkse analyse van je shop. Door deze analyse realiseren we samen met jou een optimale conversieverhouding.

Webshop software

Wij adviseren jou graag over de juiste basis voor je webshop. Dit kan een gestandaardiseerde oplossing als Magento zijn, maar ook een volledig maatwerk oplossing. Naast een webdesign op maat realiseren wij desgewenst ook koppelingen met bijvoorbeeld Exacte Globe, Exact Online en Mamut Business Software.

Jouw producten goed getoond

De grafische uitstraling van je webshop is essentieel voor een goede conversie. Onlinq biedt daarom vanuit haar eigen fotostudio de mogelijkheid om professionele foto's van je artikelen te maken. Onze fotostudio is met name geschikt voor het vastleggen van kleinere artikelen op een witte achtergrond. Op deze manier ziet de bezoeker jouw producten het best.

Een eigen of nieuwe webshop nodig? Neem contact met ons op

Onze partners

Magenta webshop laten maken
Paazl logo
Mollie webshop betaalmethode logo
SendCloud logo