VoIP aanbieder voor de regio Eindhoven

Besparen op jouw telefoonkosten? Dan biedt Onlinq je de mogelijkheid om te bellen middels VoIP. Met VoIP bel je over het internet en kun je met een onbeperkt aantal toestellen tegelijk bellen. Bellen over VoIP vereist een server die VoIP ondersteunt. Deze kan bij jou op het bedrijf staan, maar deze kan ook in een datacenter staan. Hierdoor zijn traditionele telefoonoplossingen zoals ISDN overbodig. Heeft jouw bedrijf nog een ISDN aansluiting? Dan is het goed om te realiseren dat deze in 2019 komt te vervallen aangezien KPN deze dienstverlening stopzet. 

De mogelijkheden van VoIP

Tegen een zeer voordelig tarief kan wereldwijd gebeld worden met een VoIP toestel. Je kunt jouw telefonie helemaal op maat inrichten. Denk hierbij aan inspreken voicemailberichten, aanmaken belgroepen, meerdere lijnen gebruiken, opnemen gesprekken, inkomende gesprekken in een wachtrij plaatsen, inzicht in het belgedrag van uw bedrijf, en nog veel meer.

Vele bedrijven gingen jou voor

Inmiddels is VoIP gemeengoed geworden. Veel bedrijven hebben daarom al de overstap naar VoIP gemaakt. Bekijk onderstaande portfolio voor enkele bedrijven in de regio Eindhoven die wij al hebben voorzien van een eigen VoIP oplossing.