Hosting

Wanneer Onlinq jouw site ontwerpt of je al een eigen site hebt, wil je deze natuurlijk graag publiceren op het Internet. Hiervoor heb je een hosting account nodig. Hosting betekent dat je een bepaalde hoeveelheid ruimte krijgt toegewezen op een computer waarop jij jouw website met bijbehorende script kunt draaien. Deze computers staan 24 uur per dag direct in verbinding met het Internet. Je website is daarom altijd toegankelijk voor bezoekers over de gehele wereld.

Bij Onlinq zorgen we ook ná de oplevering voor een perfect werkende site. We hosten je website en maken hem supersnel. Dankzij het Onlinq CMS houden we onze sites bovendien veilig en up-to-date. Daarnaast willen we altijd bereikbaar zijn voor al jouw supportvragen. Betrouwbaarheid, veiligheid en gebruiksgemak zijn sleutelbegrippen bij het kiezen voor een hostingoplossing. Je hebt al een eigen hosting account vanaf € 20,- per maand.

Onze servers zijn geclusterd waardoor jouw gegevens altijd op meerdere servers opgeslagen staan en de moderne servers zijn onder gebracht in streng beveiligde datacentra.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Onlinq uit Best draagt actief bij aan het aanzienlijk reduceren van de CO² uitstoot als gevolg van onze serverdiensten. We doen dit niet alleen door actief te kiezen voor techniek, leveranciers en partners die reductie van het energieverbruik en CO² uitstoot faciliteren, maar we compenseren ook de CO² die we ondanks onze inspanningen alsnog uitstoten door deel te nemen aan Cleanbits. Deze organisatie is volledig gericht op het helpen van site-eigenaren en providers om zich bewust te worden van de impact van IT diensten op het milieu, het realiseren van klimaat neutrale websites, het stimuleren van groene energie in de ICT sector en het creëren van transparantie over de grote impact van het internet op het milieu.

Basis
€ 20
Schijfruimte: 20 gb Dataverkeer: 150 gb
Business
€ 30
Schijfruimte: 50 gb Dataverkeer: 250 gb
Pro
€ 45
Schijfruimte: 100 gb Dataverkeer: 500 gb
Maatwerk
€ 50+
Dit is op aanvraag
Op zoek naar betrouwbare hosting? Neem direct contact met ons op

Onze partners