SEO Specialist Eindhoven

Zoekmachine optimalisatie

Wist je dat 75% van de gebruikers niet verder kijkt dan de eerste pagina in Google? 

Wij als SEO specialist regio Eindhoven zijn ons hier natuurlijk wel van bewust. Onlinq begrijpt dan ook hoe belangrijk het voor een ondernemer is om met zijn website op de eerste pagina in zoekmachines zichtbaar te zijn. Maar hoe hoog in Google sta je eigenlijk? En belangrijker nog, hoe is dit positief te beïnvloeden? 

Middels zoekmachine optimalisatie ofwel SEO worden alle activiteiten bedoeld die een positieve bijdrage leveren aan een hogere ranking in zoekresultaten. Dit omvat techniek, content en autoriteit.

Zoals je begrijpt is het een vak apart en vereist deze vorm van internetmarketing een uitgebreide kennis en ervaring. Met een correcte website analyse, helder SEO advies en structurele optimalisatie weet Onlinq het succes van jouw website op lange termijn te waarborgen. 

Onze internetmarketeer legt je graag vrijblijvend uit wat de mogelijkheden zijn en geeft je direct enkele handige SEO tips om ook zelf mee aan de slag te gaan. 

Benieuwd naar deze mogelijkheden? Neem contact met ons op voor vragen of een afspraak.

Werkwijze SEO

Eenmalige analyse en advies

Iedere onderneming is uniek en vraagt daarom ook een unieke aanpak. In een persoonlijk intakegesprek bepalen we gezamenlijk de doelen. Hierbij starten we met een SEO analyse op basis waarvan we het pad uitstippelen om de doelen te bereiken.

Wij voeren daarom een uitgebreide SEO analyse uit waarin we de website controleren op alle factoren die invloed hebben op de vindbaarheid in de zoekmachines. Maar daarnaast kijken wij ook hoe gebruikers zich op de website gedragen. Deze bevindingen presenteren wij in een rapportage met een gericht advies, plan van aanpak en offerte voor structurele monitoring en optimalisatie om jouw online succes te vergroten. 

Structurele monitoring en optimalisatie        

De wijze en technologie waarop zoekmachines websites indexeren is continu in beweging. Maar ook de manier waarop gebruikers zoeken wijzigt met de tijd mee. Daarnaast zorgen aanpassingen aan de website, nieuwe zoekwoorden, teksten en andere wijzigingen voor nieuwe resultaten. Constante monitoring en beheer is dan ook essentieel voor het optimale resultaat op lange termijn. Deze resultaten rapporteren wij periodiek zodat je op de hoogte bent van de werkzaamheden en de ontwikkelingen hierin.  

Jouw online vindbaarheid optimaliseren? Wij adviseren je graag in een vrijblijvende afspraak

Onze partners

SEO guru certificaat
Google Partner logo
Google Ads en analytics logo
Facebook marketing logo