Nieuwe website voor Maison Cimarron

Opdracht

Maison Cimarron is een sfeervol vakantiehuis in de Franse Alpen. Het 18e-eeuws landhuis staat in het dorpje Châteauroux-les-Alpes op 1000 meter hoogte. De omgeving biedt door het hele jaar heen een ruime keuze aan activiteiten zoals wandelen, bergsport en watersport. Het huis kan het hele jaar dan ook gehuurd worden. Aan ons de taak om een passende website te maken.

De juiste fundering

Vanzelfsprekend beginnen we bij Onlinq altijd met een intakegesprek. Tijdens dit gesprek werden belangrijke onderwerpen zoals doelgroepen, uitstraling en informatievoorziening van het huis uitgebreid besproken. Met deze input hadden we de juiste fundering om verder te bouwen aan een eigentijds webdesign.

Van tekening naar constructie

Het juist neerzetten van de sfeer van het huis en het online kunnen versturen van een reserveringsaanvraag waren de voornaamste voorwaarden voor het design. Middels beeldvullende foto’s krijgt de bezoeker direct een goed beeld van het huis en de omgeving. Op de homepagina voorziet de balk onder de foto de bezoeker direct van beknopte informatie en mogelijkheid tot het versturen van een reserveringsaanvraag. Daarnaast is in het ontwerp ook meegenomen om de omgeving en activiteiten uit te lichten. Hierdoor is meteen duidelijk welke activiteiten gedaan kunnen worden in de verschillende seizoenen. Over het conceptdesign was de klant erg te spreken waarna de rest van de website werd gerealiseerd. 

Een succesvolle oplevering

Na het vullen van foto’s en teksten was de website gereed voor oplevering. Het resultaat is een frisse, moderne en overzichtelijke website waar bezoekers direct online een reservering kunnen aanvragen. Zowel de klant als wijzelf zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje via www.maisoncimarron.nl

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op