Website Dokter & Van Heuven Financieel Advies

Opdracht

Niels Dokter & Marc van Heuven starten in 2018 met een financieel advieskantoor. Zij hebben Onlinq gevraagd om een website te realiseren die optimaal aansluit bij de doelgroep.

Realisatie website

Omdat het financieel advieskantoor in Eindhoven pas recent het levenslicht zag was het van essentieel belang om hun ideeën, wensen en behoeften duidelijk in kaart te brengen zodat Onlinq dit kon vertalen naar een website die aan alles voldeed.    

Alvorens wij aan het design konden beginnen zijn onze webdeveloper en internetmarketeer samen met beide heren uitgebreid in gesprek gegaan. Deze input werd verwerkt in een mindmap waarin doelen, doelgroep, strategie en onder andere uitstraling duidelijk en helder geformuleerd werden. Waardes als professioneel, persoonlijk en integer vormden de belangrijkste speerpunten in de bedrijfsvoering van Dokter & van Heuven en dienden dan ook als uitgangspunten voor de uitstraling van de website. 

Naast het design heeft Onlinq ook de teksten aan de hand van zoekwoord analyses geoptimaliseerd voor Google. Hiermee werd de juiste basis gelegd voor de online vindbaarheid van Dokter & van Heuven in de zoekresultaten. 

Na de realisatie van de website zijn wij gestart met het adverteren in Adwords. Hiermee brengt Onlinq het bedrijf onder de aandacht bij de doelgroep in de regio. Naamsbekendheid en online vindbaarheid krijgen hierdoor een extra boost die zeker voor beginnende bedrijven vaak essentieel zijn voor het succes van hun onderneming. 

Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan op www.dokter-en-vanheuven.nl 

Onlinq wist onze strategie perfect te vertalen naar een professioneel webdesign gericht op onze doelgroep. We zijn erg tevreden over het resultaat en de ondersteuning die we kregen tijdens de start.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op