Nieuw webdesign voor TON Projectstoffering

Opdracht

TON Projectstoffering is een toonaangevend bedrijf wat gespecialiseerd is in vloerbedekking met in het bijzonder designwerk op vinyl en tapijt voor de zakelijke markt. Kijkend naar de toekomst is het bedrijf actief bezig met een strategisch meerjarenplan waarin groei en professionalisering centraal staan.       

De wens voor onder andere een nieuwe website die aansloot op deze toekomstvisie werd bij ons neergelegd. 

Een goed gesprek als vertrekpunt

Zoals elk webdesign traject bij Onlinq startten wij samen met de opdrachtgever eerst met een intake gesprek. Gedurende dit gesprek kwamen belangrijke zaken zoals doel, doelgroep, uitstraling, archetype en visie uitgebreid aan bod. Zo ontstond er een volledig en duidelijk beeld van het bedrijf, de bedrijfsvoering en de omgang met klanten. De passie, trots, plezier en betrokkenheid die Ton, de eigenaar van het bedrijf, uitstraalt vormen ook de kernwaarden van het bedrijf. Aan ons de taak om dit op een juiste manier te vertalen in een eigentijds webdesign.

De juiste vertaling van visie naar website 

TON Projectstoffering heeft bij ieder project een tweeledig doel. Een prachtig eindresultaat afleveren en een glimlach bij de klant realiseren. Dit namen wij als uitgangspunt voor de gehele website. Het visuele aspect van de website moest het woord voeren en een bezoeker direct de juiste indruk geven; TON Projectstoffering is trots op wat ze doen. De homepage is daarom voorzien van beeldvullende foto’s van prachtige gerealiseerde projecten in combinatie met hun slogan “persoonlijk, betrokken” en een directe link naar het portfolio met de pakkende tekst “bekijk onze trots”. 

De passie en het plezier vertaalde zich in dynamische en speelse elementen zoals het praatballonnetje om in contact te komen en buttons en foto’s die reageren wanneer de muis eroverheen beweegt. Daarnaast werden kleuren en elementen van het logo doorgevoerd zodat de site volledig in lijn stond met de huisstijl.    

Naast het design heeft Onlinq ook de teksten aan de hand van zoekwoord analyses geoptimaliseerd voor Google. Hiermee werd de juiste basis gelegd voor de online vindbaarheid van de site in de zoekresultaten. 

Een prachtig resultaat

In de eerste maanden na de website lancering kwamen de eerste leads al via het contactformulier op de website binnen. “Dit hebben wij in 7 jaar nog nooit meegemaakt” aldus Ton. 

Wij kijken samen met TON Projectstoffering met een glimlach terug op een geslaagd webdesign en een zeer fijne samenwerking.

Benieuwd naar het resultaat? Kijk dan op www.tonprojectstoffering.com

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op