Nieuwe website voor Mediforum

Verzoek opdrachtgever

Mediforum organiseert al 20 jaar symposia op het gebied van kwaliteit en organisatie in de medische gezondheidszorg. Het delen van kennis aan onder andere specialisten en bestuursleden van ziekenhuizen staat in ieder symposium centraal. Altijd inhoudelijk en vaak op een ludieke manier.

Aan Onlinq de taak om deze visie te vertalen naar een nieuwe website.

Realisatie webdesign

Na een uitgebreid gesprek tussen Mediforum en onze designer en internetmarketeer werden alle ideeën, wensen maar ook zaken als doelgroep en uitstraling in kaart gebracht. Hieruit kwam vooral naar voren dat herkenning en een duidelijke structuur de belangrijkste voorwaarden waren. Zo diende de aandacht op toekomstige symposia komen te liggen en wilden zij dat symposia in het verleden als verslagen terug te lezen waren.  

Door de 3 verschillende symposia aan een kleur binnen de huisstijl te koppelen zorgen we voor herkenning en een overzichtelijke structuur bij de bezoekers. Daarnaast zijn toekomstige symposia nu direct op de homepage zichtbaar en is het mogelijk om je direct hiervoor in te schrijven.

Bekijk zelf het eindresultaat op www.mediforum.nl    

Janko de Jonge van Mediforum
We zijn erg tevreden met het resultaat en krijgen alleen maar positieve reacties van bezoekers. Fris, goed verzorgd. Maar belangrijker duidelijk en makkelijk toegankelijk!
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op