Google Adwords Eindhoven

Adwords specialist

Dagelijks worden er wereldwijd 6 biljoen zoekopdrachten uitgevoerd. Met bijna 80% is Google veruit de meest favoriete zoekmachine. Als Google Adwords specialist regio Eindhoven zien wij dan ook dagelijks dat de vindbaarheid in deze zoekmachine de basis vormt voor online en offline succes. 

Middels online adverteren op Google, ofwel SEA (Search Engine Advertising) is het mogelijk om de vindbaarheid te vergroten om zo meer website bezoekers, leads en conversies te genereren. Zoekmachine adverteren is de manier om uw doelgroep op het juiste moment online te bereiken en u betaalt alleen indien er op de advertentie wordt geklikt.

Als Google Partner beschikken wij over de juiste kennis en ervaring. Adwords uitbesteden aan ons als SEA expert betekent dan ook dat wij ons wekelijks met veel enthousiasme inzetten om voor u de beste online resultaten te boeken.

Bent u benieuwd wat Adwords voor u kan betekenen? Neem dan contact op met onze internetmarketeer. 

Werkwijze Google Adwords 

Wilt u de bezoekers aantallen vergroten? Meer leads en verkopen genereren of de naamsbekendheid van uw bedrijf of merk vergroten? Aan de hand van uw wensen en budget kunnen wij u tijdens het vrijblijvende intakegesprek een gericht advies geven om zo uw doelstellingen te behalen.  

Doelgroep en zoekwoord analyse

Wie is uw doelgroep? Op wie wilt u zich richten en hoe zoeken zij? Deze vragen bieden inzicht in welke zoektermen relevant zijn, hoe hoog de concurrentie op deze woorden is en hoeveel een klik mogelijk kost. Zeer waardevolle informatie en deze analyses vormen dan ook de basis voor een succesvolle Adwords campagne.  

Opzetten Adwords campagnes

Alvorens wij daadwerkelijk de Adwords campagnes live zetten mag u van ons een voorstel verwachten waarin wij de structuur van campagnes, budgetverdeling, gekozen zoekwoorden en opzet van advertenties in kaart brengen. Vervolgens worden de campagnes geactiveerd en zijn de advertenties zichtbaar bij relevante zoekopdrachten.

Optimalisatie en Rapportage

Wekelijks zal onze betrokken Adwords specialist de resultaten monitoren, analyseren en optimaliseren. Uw succes is zijn succes en wij gaan dan ook enkel en alleen voor het beste resultaat. Dit resultaat wordt periodiek open en transparant met u gecommuniceerd zodat u op de hoogte bent van de stand van zaken.

Adverteren is niet moeilijk. Zichtbaar adverteren voor je ideale klant wel.