Google Ads regio Best - Eindhoven

Google Ads specialist

Dagelijks worden er wereldwijd 6 biljoen zoekopdrachten uitgevoerd. Met bijna 80% is Google veruit de meest favoriete zoekmachine. Als Google Ads specialist regio Eindhoven zien wij dan ook dagelijks dat de vindbaarheid in deze zoekmachine de basis vormt voor online en offline succes.

Middels online adverteren op Google, ofwel SEA (Search Engine Advertising) is het mogelijk om de vindbaarheid te vergroten om zo meer website bezoekers, leads en conversies te genereren. Zoekmachine adverteren is de manier om jouw doelgroep op het juiste moment online te bereiken en je betaalt alleen indien er op de advertentie wordt geklikt.

Als Google Partner beschikken wij over de juiste kennis en ervaring. Google Ads uitbesteden aan ons als SEA expert betekent dan ook dat wij ons wekelijks met veel enthousiasme inzetten om voor jou de beste online resultaten te boeken.

Benieuwd wat Google Ads voor jou kan betekenen? Neem dan contact op met onze internetmarketeer.

Werkwijze Google Ads

Wil je de bezoekers aantallen vergroten? Meer leads en verkopen genereren of de naamsbekendheid van jouw bedrijf of merk vergroten? Aan de hand van jouw wensen en budget kunnen wij jou tijdens het vrijblijvende intakegesprek een gericht advies geven voor het juiste pakket om zo je doelstellingen te behalen.

Doelgroep en zoekwoord analyse

Wie is jouw doelgroep? Op wie wil jij je richten en hoe zoeken zij? Deze vragen bieden inzicht in welke zoektermen relevant zijn, hoe hoog de concurrentie op deze woorden is en hoeveel een klik mogelijk kost. Zeer waardevolle informatie en deze analyses vormen dan ook de basis voor een succesvolle Google Ads campagne.

Opzetten Google Ads campagnes

Alvorens wij daadwerkelijk de campagnes live zetten mag je van ons een voorstel verwachten waarin wij de structuur van campagnes, budgetverdeling, gekozen zoekwoorden en opzet van advertenties in kaart brengen. Vervolgens worden de campagnes geactiveerd en zijn de advertenties zichtbaar bij relevante zoekopdrachten.

Optimalisatie en Rapportage

Wekelijks zal onze betrokken online marketing specialist de resultaten monitoren, analyseren en optimaliseren. Jouw succes is zijn succes en wij gaan dan ook enkel en alleen voor het beste resultaat. Dit resultaat wordt periodiek open en transparant met jou gecommuniceerd zodat je op de hoogte bent van de stand van zaken.

Direct bovenaan in Google vindbaar zijn? Wij adviseren je graag in een vrijblijvende afspraak