Werkwijze App ontwikkeling

Wij hanteren een vaste werkwijze, van idee tot realisatie. Hierbij is een persoonlijke benadering ons uitgangspunt. Bij elke fase staan uw doel en creatieve ideeën centraal.

Stap 1: Aanvraag

Na ontvangst van uw offerteaanvraag beginnen we met een analyse van uw app idee. Op basis van de door u aangeleverde informatie zullen we een inschatting maken van kosten en tijdsduur.

Stap 2: Ontwerp

Vervolgens stellen we gezamenlijk een ontwerpdocument op. Dit document bevat illustraties en een omschrijving van alle benodigde functionaliteiten. Zo heeft u voordat het ontwikkelen begint al zekerheid over hoe uw app er uit komt te zien.

Deze fase duurt ca. 1-2 weken.

Stap 3: Ontwikkelen

Ons team van ervaren programmeurs ontwikkelt de app volgens het ontwerpdocument. Onze ervaring staat garant voor kwaliteit, en stelt ons in staat om snel werken. Hierdoor blijft maatwerk bij ons betaalbaar. De doorlooptijd van deze fase is afhankelijk van de exacte functionaliteiten.

Stap 4: Testen

Zodra ontwikkelen vergevorderd is sturen we u een werkende testversie. Vervolgens kunt u feedback geven en eventuele verbeteringen voorstellen. Mocht u alsnog op elementen willen afwijken van het ontwerpdocument dan is dat uiteraard mogelijk. Ontwikkeling is pas voltooid wanneer u volledig tevreden bent met het resultaat. De testfase duurt doorgaans één of twee weken.

Stap 5: Publiceren

Om een app te publiceren in de Apple en Google Play Store moet een ingewikkelde procedure worden doorlopen, waarbij aan uitgebreide regelgeving moet worden voldaan. Daarom is het publiceren van uw app standaard onderdeel van ons aanbod.

Omdat Apple elke app na inzending handmatig controleert moet rekening worden gehouden met een publicatietijd van 1-2 weken.