Internetmarketing bureau Eindhoven

Bovenaan staan in Google, zichtbaar zijn op Facebook, Instagram en niet te vergeten LinkedIn. Je hoort het continu om je heen. Maar wat is nu voor jouw organisatie belangrijk? In de praktijk blijkt dat ondernemers niet toekomen aan de strategische benadering van hun internetmarketing. Het zijn factoren als tijdgebrek en onwetendheid die extra groei in de weg staan. Internet is een van de belangrijkste bronnen om meer omzet te genereren. Onlinq ontzorgt ondernemers door het opstellen van een doordachte strategie en uitvoer hiervan.

Marketingstrategie op maat

Ieder bedrijf is uniek en dus ook de aanpak. In een persoonlijk gesprek bespreken we wat je behoeften zijn en welke ondersteuning hierbij gewenst is. Uiteraard zetten we hierbij onze expertise in om de juiste keuzes te maken. Van het beheren van uitsluitend een Facebookpagina tot het opstellen van een geheel marketingplan, bij Onlinq ben je aan het juiste adres. Op deze manier ontzorgen we kleine tot middelgrote ondernemingen met een marketingstrategie op maat!

Herkenning van je merk, continu zichtbaar zijn en binding met je doelgroep zijn essentieel voor het succes van je bedrijf. Onlinq is de aangewezen partner voor het doorlopend uitvoeren van je internetmarketing. Daarbij zetten we onze expertise en ervaring in op het gebied van Google, website optimalisatie, beheer van social media kanalen en het verzorgen van nieuwsbrieven. Door onze continue uitvoer, monitoring en sturing heb je hierdoor zelf geen omkijken meer naar de zichtbaarheid en vindbaarheid van je bedrijf. 

Een voordeel van internetmarketing is dat er direct inzicht is in je resultaten en je hierdoor dus maximaal controle hebt. Wij rapporteren periodiek en bespreken onze acties en verbetervoorstellen om zodoende het beste resultaat voor jouw organisatie te behalen.

Waarom Onlinq als jouw internetmarketing bureau?

  • Ruim 15 jaar expertise en ervaring van zowel webdesign als internetmarketing
  • Jouw online kansen worden optimaal benut
  • Jij kunt je volledig en zorgeloos richten op jouw vak
  • Met diverse diensten altijd een passende oplossing voor jou
  • Vrijblijvend en kosteloos intakegesprek bij ons op kantoor

Onze internetmarketeer Mike is zeer betrokken bij iedere klant en ziet jouw succes als een uitdaging en is pas tevreden als jij dat bent.

Jouw online resultaten optimaliseren? Neem contact op met onze internetmarketeer!

Onze internetmarketing expert staat voor je klaar.

Ik vind het telkens weer een uitdaging om samen met de klant op zoek te gaan naar de beste marketingstrategie. Ieder bedrijf is uniek en dat maakt dat ik iedere dag weer met veel enthousiasme aan de slag ga om het beste resultaat te boeken.

Onze partners

Google Partner logo
LinkedIn Marketing Solutions logo
Mailchimp logo
Google Ads en Analytics logo