Webdesign specialist voor regio Eindhoven

Onlinq in Best (regio Eindhoven) is al meer dan 15 jaar gespecialiseerd in webdesign. Er is in die tijd veel veranderd, en een website is tegenwoordig meer dan alleen een digitaal visitekaartje voor jouw bedrijf. Je wilt jouw bezoeker graag aanzetten tot actie. Als webdesignbureau denken wij daarom graag in overleg met jou een maatwerk grafisch design uit. Onderdelen die hierbij aan de orde komen zijn: vormgeving, indeling van de website, navigatie en functionaliteiten. 

Een professionele website op maat

Consistente uitstraling van jouw bedrijf is belangrijk. Daarom wordt jouw website in jouw huisstijl ontworpen, en maken we nooit gebruik van standaard templates. Ieder bedrijf is immers uniek, dat is je bestaansrecht. Dat vertaalt zich ook in een uniek design dat we in nauw overleg realiseren zodat jouw boodschap op de meest krachtige manier wordt gecommuniceerd naar jouw doelgroep. Iedere website realiseren wij aan de hand van de nieuwste technieken. Uiteraard zorgen we ervoor dat de website supersnel laadt, zodat we jouw bezoekers de beste gebruikerservaring bieden. Tevens zorgen wij ervoor dat je website standaard goed leesbaar is op mobiele apparaten.

Jouw website eenvoudig beheren

Al onze websites koppelen we aan het Onlinq Content Management Systeem (CMS). Ons CMS beperkt niet de mogelijkheden van de grafische opmaak. Zo wordt jouw website precies zoals je dat wenst en krijg je tevens alle gewenste functionaliteiten. Na realisatie van je site kun je eenvoudig zelf je site beheren zonder dat hiervoor enige technische kennis vereist is.

Onze werkwijze

Onlinq realiseert maatwerkwebsites en dit komt uiteraard ook terug in onze aanpak. Naast een professioneel webdesign spelen tal van andere factoren als doelen, doelgroep, teksten en vindbaarheid een cruciale rol in het online succes van de website. Onze marketeer is dan ook gedurende het hele traject nauw betrokken om de juiste strategische keuzes te maken. Extra ondersteuning bij internetmarketing zoals SEA, SEO en social media behoort ook tot onze dienstverlening.

 • Intake We inventariseren samen je wensen, behoeften en doelen. We geven advies en zetten een maatwerktraject uit.
 • Concept In deze fase vertalen wij de intake naar een visueel concept en ontvang je de offerte.
 • Realisatie We verwerken de feedback van het concept en starten met de realisatie van de website.
 • Lancering Je geeft akkoord op de site en de website gaat live!

Waarom Onlinq als jouw webdesign partner?

 • Unieke maatwerk website in jouw huisstijl
 • Zeer eenvoudig teksten en foto’s te wijzigen in ons CMS
 • Aandacht voor jouw wensen, maar wij denken ook graag verder
 • Ruime ervaring in koppelingen met externe systemen
 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek bij ons op kantoor
 • Ruim 500 tevreden opdrachtgevers, bekijk ons portfolio
 • Meer dan 20 jaar ervaring als webdesign bureau
 • Extra ondersteuning met internetmarketing mogelijk
 • Expertise van websites, apps, internetmarketing en kantoorautomatisering
 • Een klein hecht en betrokken team van experts
Een professionele website op maat laten maken? Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking

Onze webdesign specialisten

Als front-end developer houd ik mij bezig met webdesign, van concept tot realisatie. Ik zie het steeds weer als een uitdaging om de perfecte gebruikerservaring te creëren voor jouw website bezoekers.
Als webdeveloper houd ik mij met name bezig met de back-end van een website. Ik zorg ervoor dat een website goed beveiligd is en functionaliteiten in bijvoorbeeld het CMS optimaal werken.
Als UX/UI designer ben ik verantwoordelijk voor het ontwerpen van een grafisch design dat niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk is voor jouw bezoekers. Mijn doel is om bezoekers aan te zetten tot actie zoals een aanvraag of aankoop.