Nieuwsoverzicht

Nieuwe website Promeon Security staat live

De recent nieuw ontwikkelde website van Promeon Security staat sinds vandaag live.

Nieuwe website AC adviseurs staat live

De nieuwe website van AC adviseurs staat sinds deze week live.Benieuwd naar het design of op zoek naar een onafhankelijk financieel adviseur? Neem dan zeker een kijkje op www.ac-adviseurs.nl.  

Wij wensen iedereen een fijne kerst en een liefdevol en gezond 2023!

2022 is een bijzonder jaar geweest. In de wereld, maar ook bij Onlinq. We hebben afscheid genomen van Tom en Roy en verwelkomen door de overname Gijs en zijn collega's van Delta IT.

We hebben wat te vieren!

Inmiddels meer dan 22 jaar geleden is Onlinq opgericht. Met een team van specialisten is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele partner van diverse ICT-diensten als webdevelopment, app ontwikkeling, internetmarketing en kantoorautomatisering.

Lancering website Groenevelt Motoren

Een nieuwe maand en weer een nieuwe website lancering. Vandaag is de nieuwe website van Groenevelt Motoren live gegaan. Benieuwd? https://www.groeneveltmotoren.nl Vroeeeeemmmmm!

Onlinq realiseert de nieuwe website voor Bed & Breakfast Henk Krol

Met veel trots mogen wij bekendmaken dat Onlinq de nieuwe website voor de bed & breakfast van Henk Krol en zijn verloofde Aldo Koning mogen realiseren. Van ontwerp tot uitvoering. Absoluut een eer en wij gaan dan ook met veel enthousiasme en vol van energie deze samenwerking tegemoet.

Blauw scherm wanneer je print? Wij bieden de oplossing.

Wil je een document printen en crasht sinds deze week dan ineens je computer? Microsoft heeft een update voor Windows uitgebracht waar een fout in zat. Het verwijderen van deze update lost het probleem op. 

artikel thuiswerken in ekkersrijt magazine

Thuiswerken is zo geregeld bij Onlinq

In verband met de anderhalvemetermaatschappij en ondernemerschap in deze tijden staan wij met een artikel in de speciale editie van Ekkersrijt Magazine. 

Koppeling telefonie aan Perfectview CRM

Een volledig klantbeeld hebben is essentieel voor een goede klantbediening. Wanneer je organisatie te groot wordt om alle klanten persoonlijk te kennen ontstaat al snel de behoefte aan een Customer Relationship Management (CRM) pakket. Perfectview is één van de grote online CRM...

Nieuwsbericht Corona virus

Coronavirus

De maatregelen die getroffen worden om het Coronavirus in te dammen raken ons allemaal. Normaal gesproken ontmoeten we klanten, potentiële klanten en partners graag persoonlijk; bij hen op kantoor of op ons kantoor in Best. Helaas is dat in deze periode niet mogelijk.