Nieuwsoverzicht

Dagelijks nog steeds velen bedrijven slachtoffer van virussen

Virussen, malware of phishing-mails. Tegenwoordig worden deze inbraakmethodes steeds slimmer om op jouw computer in te breken. Op het moment dat een virus zich op jouw computer bevindt, kan het voorkomen dat iemand op je computer meekijkt om belangrijke data zoals bankgegevens te achterhalen of...

easter egg

Op zoek naar paaseieren

Pasen. Wie genoot er als kind niet van? Nee, ik heb het niet over de viering dat Jezus is opgestaan uit de dood. Ik heb het hier over de speurtocht naar chocolade eieren en paashazen. Puur, melk en wit. Of gevuld met heerlijke praline. Mijn moeder verstopte ze altijd in de tuin en hield met een...

back-up van de belangrijkste data binnen jouw bedrijf

Heb jij al een kopie van het belangrijkste binnen jouw bedrijf?

Zondag 31 maart is de dag van de back-up. Een goed moment om even stil te staan en met het mooie weer een blik te werpen over jouw digitale landschap.

Tracking cookies vaak nog ongevraagd geplaatst

Een tracking cookie is een stukje code dat op jouw computer wordt geplaatst na het bezoeken van een website. Vaak met het doel om jou met zeer specifieke advertenties over het web te achtervolgen. Op zoek naar een stofzuiger bij Bol.com en de advertenties van stofzuigers vliegen...

Onlinq is gesloten met Carnaval

Onlinq is weg van Carnaval. Toch ruilen wij de Brabantse gezelligheid, confetti en outfits in voor dikke jassen, bagels en wolkenkrabbers. We gaan dan namelijk naar New York City.

Clean Out Your Computer Day

Vandaag is "Clean Out Your Computer Day". Op deze dag staat het opschonen van je computer centraal. Wie herkent zich nou niet in een vol bureaublad of een mappenstructuur die ooit heel slim leek maar dat niet meer is. Vandaag is dus een mooi moment om dit eens aan te pakken!

Dag van de Data Privacy, onzin of heel verstandig?

Sinds 2009 is 28 januari uitgeroepen tot ‘Dag van Data Privacy’. Doel van deze dag is dat consumenten en bedrijven met elkaar de dialoog aangaan met betrekking tot beveiliging van data. Dit is cruciaal omdat steeds meer data wordt opgeslagen. 

Onlinq neemt automatiseerder Descom+ over

Met ingang van 1 januari 2019 nemen wij alle serverklanten van Descom+ over. Descom+ is een bekende naam op het gebied van automatisering in de regio Valkenswaard. 

Internetmarketing Training

Dinsdag 2 oktober 2018 verzorgden wij een internetmarketing training. De training ging in op de vraag hoe je middels doordachte internetmarketing je bedrijf kunt presenteren. Tijdens deze interactieve avond stonden de social media platformen Facebook en LinkedIn centraal, alsmede het adverteren...

Narrow casting voor uw bedrijf

Narrow casting

Wist u dat Onlinq ook narrow casting biedt? Hiermee kunt u in uw eigen bedrijfsstijl nieuws en relevante informatie delen met uw bezoekers en/of personeel. Denk bijvoorbeeld aan: