Over Stefan Schoenmakers

Daar ligt hij dan relaxend op de bank, Stefan houd er wel van om op zijn tijd lekker op de bank te hangen, het kijken van een spannende film of serie doet hij maar al te graag, maar vergis je niet hij is beslist niet lui hoor! Hij is juist heel de week druk bezig hij staat graag in de sportschool om lekker fit te blijven, ook werkt hij af en toe nog een dagje in de horeca als kok. Hij heeft een aantal jaar gewerkt in een restaurant waar hij met passie voor patisserie heel wat leuke en vooral smakelijke gerechten op tafel heeft gezet. In de horeca heeft hij een aantal leuke jaren heeft beleefd want Stefan is dol op koken en stiekem is hij ook dol op een lekkere maaltijd, dan komt al dat sporten goed van pas!  Maar na een aantal jaren uiteindelijk toch opzoek naar een nieuwe weg, want om soms het roer om te gooien is helemaal niet zo slecht. En om te zoeken naar die nieuwe weg was nog een grote uitdaging want waar begin je zoiets?! 

Na veel zoeken en heel wat dingen uitgeprobeerd heeft hij zijn passie gevonden in de ICT, een voor hemzelf en mensen om hem een onverwachte wending maar iets waar hij zichzelf helemaal in thuis voelde.

Hij heeft een passende studie gezocht die aansloot bij wat hij wilde en meteen opzoek gegaan naar een bedrijf en is in zijn zoektocht bij Onlinq uitgekomen. Wat hem meteen al aansprak bij Onlinq was de informele sfeer binnen het bedrijf, het harde werken maar ook hard samen lachen.

Hij hoopt in de komende tijd nog veel te leren bij Onlinq en is heel benieuwd wat de toekomst hem nog allemaal gaat brengen in deze nieuwe tak van sport.

Een afspraak met Stefan? Neem direct contact op!