Content Management Systeem (CMS)

Je wilt graag een professionele website die je zelf eenvoudig kunt onderhouden? Onlinq heeft hiervoor een eigen gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) ontwikkeld.

Een CMS maakt het mogelijk dat je eenvoudig, zonder technische kennis, documenten en gegevens op jouw site kunt publiceren (contentmanagement). Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system (inhoudbeheersysteem). Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft en jij behoefte hebt aan een voor zoekmachines geoptimaliseerde webpagina.

Waarom een CMS?

  • De content van jouw website (bv. nieuwsberichten, foto's, activiteiten) wijzigt regelmatig en je wilt de informatie snel kunnen bijwerken.
  • Wanneer de content op jouw site door een designer aangepast dient te worden betaal je hiervoor updatekosten. Met een CMS kun je op ieder moment jouw site aanpassen en betaal je geen kosten per aanpassing. Je kunt jouw site zo vaak aanpassen als je zelf wenst.
  • Met een CMS heb je eenvoudig de mogelijkheid om teksten op de site aan te passen. Je kunt zo eenvoudig monitoren welke teksten het meeste aanspreken bij de bezoekers.

Waarom Onlinq?

  • Onlinq maakt een site helemaal op maat. Ons CMS beperkt niet de mogelijkheden van de grafische opmaak. Zo wordt jouw website precies zoals je dat wenst en krijg je tevens alle gewenste functionaliteiten.
  • Onlinq heeft een eigen CMS. Extra of aanpassingen in de functionaliteiten zijn daarom altijd realiseerbaar.
  • Gebruikersgemak staat voorop bij het Onlinq CMS. Je hebt absoluut geen technische kennis nodig om jouw site te beheren.
  • Het CMS is modulair opgebouwd, zo betaal je eenmalig alleen een bedrag voor de functionaliteiten die jij wenst.
Benieuwd naar ons CMS? Wij demonstreren het graag! Neem contact met ons op voor een afspraak

Onze CMS experts aan het woord

Ik houd mij bezig met de doorontwikkeling van het Onlinq CMS. Zo realiseer ik nieuwe functionaliteiten. Soms maatwerk en soms nieuwe standaardfunctionaliteiten waarvan wij verwachten dat meer klanten hier voordeel aan hebben.