Over Ruben Jansen

Als Ruben niet aan het werk is speelt hij graag spelletjes samen met vrienden of familie, of het nou een bordspel is of een computerspel dat maakt hem niet zo veel uit. Daarnaast vindt hij de Marvel franchise te gek! ”Het allerliefst zou ik zelf een superheld willen zijn”, zegt hij met een glimlach. Hij gaat graag naar de film (natuurlijk op de fiets) of zit thuis een serie te kijken van zijn favoriete superhelden.

Opgroeiend als kleine jongen (tevens nog steeds niet heel groot) was Ruben altijd rustig en stil. Hij zat toen al vaak aan de computer en hij deed graag zijn eigen ding. Zich bemoeien met anderen deed hij niet graag. Hij was vaak in zijn eigen wereld. “Ik voelde me niet begrepen”, zei Ruben. Later kwam hij erachter dat hij iets had wat veel meer mensen hebben op de wereld, namelijk Asperger. Het gaat nu een stuk beter met Ruben. Hij geniet volop van het leven samen met zijn vriendin Tessa, die hem nog steeds volop steunt en voor wie hij graag kookt.

Tot mei 2018 werkte Ruben in de horeca en besloot hij het roer om te gooien. Hij wilde zich ontwikkelen in het vakgebied waar zijn passie écht lag, namelijk de IT. Zijn focus ligt momenteel op development. “Ik ben mijn specialisatie nog aan het ontdekken, omdat IT nou eenmaal heel breed is en er nog zoveel te ontdekken valt”, vertelt Ruben.

Ruben is in september 2018 gestart aan de opleiding Applicatie- en Mediaontwikkeling BBL op het Radius College in Breda. Hij verkoos Onlinq als bedrijf om vier dagen per week te werken. "Het voelde meteen goed omdat ik mij er direct thuis voelde", aldus een enthousiaste Ruben. “Ik vind het echt fijn om een plekje te hebben waar ik mezelf kan zijn en goed geholpen word met mijn opleiding”, sluit hij trots af.

Ruben is nu met veel passie aan het werk voor Onlinq en wil zich nog veel verder ontwikkelen. Hij houdt zich vooral bezig met ontwikkelen van websites, maar daarnaast richt hij zich ook op narrowcasting wat hem heel erg bevalt.

Een afspraak met Ruben? Neem direct contact op!