Social media bureau Eindhoven

Social media specialist

Social media heeft een grote invloed op het dagelijks leven. Zo zijn er wereldwijd meer dan 3 biljoen gebruikers van onder andere Facebook, Instagram en Twitter. 95% van de gebruikers in de leeftijdscategorie 18-34 volgen een merk of bedrijf via deze kanalen. Niet gek dat vele bedrijven en merken hier dan ook actief op inspelen. Een gemiste kans als u hier zelf geen gebruik van maakt. Maar een succesvol account beheren vraagt om een gestructureerde aanpak met waardevolle content om te liken en sharen. Geen tijd of te weinig kennis? En u wilt social media uitbesteden?

Dan bent u bij onze internetmarketeer aan het juiste adres. Vergroot het bereik, de betrokkenheid van uw doelgroep en verhoog het aantal websitebezoekers en verkopen met pakkende berichten en leuke winacties in uw huisstijl. Het succesvol inzetten van social media levert een positieve bijdrage aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. 

Bent u benieuwd naar de voordelen en mogelijkheden van social media voor uw bedrijf? Neem dan direct contact op met Mike, onze internetmarketeer.

Social media beheer

Om als bedrijf op social media onder de aandacht te komen bij uw doelgroep richten wij een bedrijfspagina op. Een Facebook bedrijfspagina beheren staat geheel los van uw eigen persoonlijke account. Dit geldt overigens ook voor Twitter, Instagram of LinkedIn. Wij zorgen ervoor dat de gegevens van het bedrijf actueel blijven. Afhankelijk van uw doelstellingen en wensen worden er wekelijks of maandelijks berichten geplaatst. Geheel in uw huisstijl en met een krachtige boodschap. Zo kunt u op een snelle en persoonlijke manier aanbiedingen en acties promoten. Wij bouwen graag mee aan betrokken en duurzame klantrelaties. 

Adverteren op social media

Vrijwel alle social media bieden ook de mogelijkheid om te adverteren. Op basis van interesses en eigenschappen is het mogelijk om zeer direct en gericht een specifieke doelgroep te bereiken. Maar waar bevindt de doelgroep zich? En wat is het doel? Afhankelijk van de doelgroep, doelstellingen en het budget bepalen we samen welke kanalen en strategie het meest geschikt zijn voor uw bedrijf. 

De online specialist van Onlinq adviseert u graag over de mogelijkheden.

Meer likes met waardevolle content door Onlinq