Over Koen van der Worp

Als je Koen tegen het lijf loopt is er een grote kans dat op zijn shirt een van zijn favoriete characters afgebeeld staat. Of dit nu een superheld van Marvel/Dc is, een bad guy uit Star Wars of een Elf uit Lord of the Rings. “Popculture is mijn passie. Films, games, strips, boeken of series, als er maar een goed verhaal in zit!”, vertelt Koen ons. “En met een paar vrienden speel ik veel Dungeons & Dragons en Magic.”, vervolgt hij.

Overigens is Koen ook echt van de bordspellen komen we even later achter als hij wat spellen tevoorschijn tovert. “Maar niet van de klassieke bordspellen, wel meer Roll Playing en Fantasy.”

Dat probleemgerichte en analytische denken zie je ook echt terug in Koens werk. Als Back-end Developer ziet Koen niet snel problemen, maar denkt hij vooral in oplossingen. “Een klant heeft ergens een probleem, ik probeer dat af te vangen en al te kijken naar het einddoel.”
Koen is ook een echte back-end developer, hij is het liefst aan het programmeren. “Voor programmeren en processen kun je bij mij terecht, voor design en front-end hebben we al de juiste mensen op de juiste plek.”, geeft hij lachend aan.
En goedlachs is Koen zeker. Maar daarnaast ook enorm energiek en spontaan. Als Koen begint te vertellen over zijn passies, raakt hij daar maar niet over uitgepraat.

Het is duidelijk dat Koen bij Onlinq echt op zijn plek is. “Ik heb kort voor defensie gewerkt, maar daar ben je echt een nummertje. Ik ben toch meer van het persoonlijke.” En als we hem vragen waarom hij zich bij Onlinq zich zo op z’n plek voelt zitten, antwoordt hij: “Ieder heeft bij ons zijn eigen specialisatie en dat vult elkaar gewoon goed aan.”

We raken maar niet uitgepraat over allerlei onderwerpen. Soms van de hak op de tak, maar wel altijd vol enthousiasme. Dat is ook wel echt kenmerkend aan Koen, concluderen we als we langzaamaan een einde breien aan ons leuke gesprek. “Het leven is een feest,” besluit Koen, “je moet alleen wel zelf de slingers ophangen.”

Een afspraak met Koen? Neem direct contact op!