Over Arno Borgers

Arno is zonder twijfel de sportiefste collega binnen het team van Onlinq. Hoewel hij vele sporten beoefent ligt zijn passie bij het zwemmen. Naast sporten is hij ook geregeld met IT in de weer en is hij sinds 2020 als UX/UI designer verantwoordelijk voor het design van websites en apps.

Heerlijk eindeloos rond dobberen op zee in het buitenland of met een heerlijk briesje wind door de haren en de zon op je bol over het water scheuren. Dat is echt puur genieten en even tot rust komen. Maar niet alleen op het water voelt hij zich thuis. Actief en competitief zwemmen is zijn grootste hobby. 50, 100, 200, 400 of zelfs 1500 meter; geen afstand is voor hem te gek. "Na een voldane training heerlijk op de bank neerploffen is ook een van mijn specialiteiten, want rust na een actieve inspanning is ook belangrijk!", merkt hij lachend op. Maar het blijft niet alleen bij zwemmen en zeilen, nee de sportiviteit spuit bij hem de poriën uit. Zo heeft hij vele sporten beoefend waaronder voetbal, tennis, zeilen en in een later stadium wielrennen. "Maar mijn hart ligt toch echt bij het zwemmen. Al volg ik graag ook het andere sportnieuws en -evenementen". Een heuse sportfanaat binnen het team van Onlinq dus. 

Arno is gefascineerd door innovatie. Toen hij nog een kleine jongen was (gezien zijn lengte is dat héél lang geleden) speelde hij dan ook met Lego, Meccano en Lego Mindstorms. Dit was ongetwijfeld een voorbode van zijn latere hbo opleiding Media development & Media design. Met oog voor detail ontwerpt hij websites en applicaties die niet alleen mooi en professioneel ogen, maar ook gebruiksvriendelijk zijn voor de bezoeker. Samen met de klant een fris en hedendaags ontwerp realiseren geeft hem voldoening. 

"Graag werk ik samen met enthousiaste mensen en sta ik altijd open om nieuwe manieren uit te proberen om tot het beste resultaat te komen. Graag tot snel!"

Een afspraak met Arno? Neem direct contact op!