Google Ads voor Krav Maga International

Opdracht

Krav Maga International is sinds 2005 actief en gevestigd in Eindhoven. Met trainingen in deze verdedigingssport brengen zij jong en oud meer zelfvertrouwen en weerbaarheid bij. Naast de realisatie van een nieuwe website waren zij op zoek naar mogelijkheden om online extra leden te werven.

Google Ads voor ledenwerving

Na wat onderzoek bleek dat er in en rondom Eindhoven vaak gezocht werd op termen zoals “Krav Maga Eindhoven” of “Krav Maga training” maar dat de oude website nog niet op dit soort termen vindbaar was. Naast een geheel nieuwe en geoptimaliseerde website hebben wij direct Google Ads campagnes ingericht om potentiële leden direct naar de website te leiden. Wanneer iemand in Eindhoven en omstreken online interesse toont in Krav Maga dan worden zij direct met gerichte advertenties bereikt. 

Extra omzet uit Google Ads  

Sinds 2016 verzorgt Onlinq wekelijks de campagnes voor Krav Maga International. Dit leidt jaarlijks tot een extra omzet die ze mogelijk anders mis lopen aan de vele concurrenten in de regio. Google Ads was in 2018 zelfs verantwoordelijk voor 58% van het totaal aantal proefles aanvragen via de website alleen.

Voor Krav Maga International is Google Ads een bewezen rendabel kanaal waar kosten en opbrengsten direct inzichtelijk aan elkaar zijn te koppelen wat zorgt voor grip op de uitgaven en de toestroming van leden. Dankzij dit succes zijn zij volledig gestopt met overige promotie uitingen in lokale bladen en flyer materiaal.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw business? Neem contact op met onze internetmarketeer.   

Onlinq heeft mede zorg gedragen dat er voor Krav Maga International een gezond ledenbestand is ontstaan. Wij worden regelmatig op de hoogte gehouden en ervaren de samenwerking dan ook als zeer prettig.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op