Google Ads voor Van Deursen Zonweringen

Opdracht

Van Deursen Zonweringen is gespecialiseerd in het adviseren, plaatsen en repareren van diverse zonwering zoals zonneschermen, screens en rolluiken. Naast de wens voor een overzichtelijke en frisse website lag er een vraagstuk omtrent het verkrijgen van extra leads en bekendheid in Oirschot en omgeving.      

Optimaliseren van de online vindbaarheid

Om de online vindbaarheid van Van Deursen Zonweringen te optimaliseren was het van belang om eerst te achterhalen wie tot de doelgroep van het bedrijf behoren en welke woorden zij in Google gebruiken om soortgelijke producten te zoeken. Op basis van een uitgebreide zoekwoordanalyse werden de belangrijkste woorden gekozen waarop vervolgens teksten en pagina’s werden geoptimaliseerd om zodoende de organische posities in Google positief te beïnvloeden. Zo schittert Van Deursen Zonweringen mooi op de eerste positie op de zoekterm “zonwering Oirschot”. 

Echter kan het voor sommige termen zeer lastig zijn om daar hoge posities in te behalen door middel van zoekmachine optimalisatie ofwel SEO. Daarnaast klikken de meeste internetgebruikers op de eerste 3 zoekresultaten. Vandaar dat Google via haar advertentieprogramma tegen betaling ieder bedrijf toch de kans wilt geven om hoog te scoren en daarmee extra verkeer te genereren. 

Extra omzet uit Google Ads 

Zo zetten wij al vanaf 2015 Google Ads in voor Van Deursen Zonweringen, en met succes. Dankzij Google Ads krijgt de website in het hoogseizoen extra bezoekers en offerteaanvragen per maand. Hiermee wordt er extra omzet gerealiseerd. Het inzicht in kosten en verdiensten per productcategorie zorgt ervoor dat we eenvoudig keuzes kunnen maken met de onderverdeling van producten en bijhorende budgetten. En deze bovendien flexibel aan de hand van de seizoenen mee te laten veranderen. 

Voor Van Deursen Zonweringen biedt Google Ads dus de mogelijkheid om extra omzet te genereren door optimale online vindbaarheid en zichtbaarheid gedurende het hele jaar door. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw business? Neem contact op met onze internetmarketeer.  

Sinds 2015 zorgt onze nieuwe SEO geoptimaliseerde website en Google Ads campagnes voor een flinke toename in klanten en omzet. Dit neem jaarlijks verder toe. Soms zelfs zo druk dat we campagnes tijdelijk onderbreken. Kortom meer dan tevreden!
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op