Internetmarketing

Opdracht

Gebo Fasteners is een moderne groothandel in allerlei soorten bevestigingsmaterialen. Gebo Fasteners BV vroeg Onlinq om de internetmarketing uit te voeren zodat de naamsbekendheid van de groothandel ook onder niet-klanten wordt verhoogd. 

Realisatie

Onlinq realiseerde de Google Adwords advertentiecampagnes voor Gebo Fasteners BV uit Eindhoven. De Groothandel wenste haar naamsbekendheid te vergroten in zowel Eindhoven als de omliggende steden. Middels specifieke zoektermen targeting werden tekstadvertenties ingericht die direct aansluiten bij het ruime assortiment in bevestigingsmaterialen waarover Gebo Fasteners BV beschikt. 

Daarnaast heeft Onlinq door middel van Retargeting eerdere bezoekers van www.gebobv.nl meerdere keren terug laten keren op de website. Om de naamsbekendheid te vergroten werden nieuwsbrieven en Display campagnes ingezet waarbij we per productcategorie een passende advertentie wisten in te zetten.

Gebo Fasteners BV hoofdkantoor
Wij merken dat er meer nieuwe klanten contact met ons opnemen. Dit heeft deels met Adwords te maken. Wij zijn dan ook tevreden met de werkzaamheden van Onlinq. De keuze voor een budgetverhoging was dan ook zo gemaakt.

Voor Gebo Fasteners BV realiseerden wij ook

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op