Internetmarketing

Advies voor de klant

De vorige site was al weer enkele jaren oud en niet responsive en dus niet mobiel vriendelijk. Dit heeft een negatief effect op de online vindbaarheid in de zoekresultaten van Google. Vanuit marketingtechnisch oogpunt adviseerden wij Monique van Bossche Kelders dan ook een nieuwe website die aan deze eisen voldoet. 

Realisatie webdesign

Naast het mobiel vriendelijk maken van de website werd er middels een zoekwoordanalyse gekeken naar welke zoektermen voor Bossche Kelders van belang zijn. Deze resultaten werden meegenomen in design en structuur van de website. Zo kregen de zoektermen “trouwlocatie” en “personeelsuitje” een geheel aparte pagina en zijn deze direct via het menu te bereiken zodat dit tot een betere vindbaarheid en meer offerteaanvragen leidt. 

Verder was het van belang dat de uitstraling van Bossche Kelders op de juiste manier vertaald werd zodat bezoekers enthousiast worden om contact op te nemen voor een afspraak. Vandaar dat er gekozen is voor een overzichtelijke site waar de prachtige foto’s van de locatie centraal staan.

Benieuwd naar het eindresultaat? Neem zelf gerust eens een kijkje op www.bosschekelders.nl

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op