Internetmarketing

Opdracht

Voor het marketing & communicatie platform Yellow Cubes bracht Onlinq advies uit met betrekking tot het optimaliseren van de online vindbaarheid. Middels verschillende online kanalen wenste Yellow Cubes de zichtbaarheid te vergroten bij haar doelgroep op de gespecificeerde point-of-sales.

Realisatie

De website van Yellow Cubes werd, alvorens te starten met adverteren, geanalyseerd en beoordeeld op het gebied van zoekmachine- en gebruiksvriendelijkheid. Hiervoor brachten we een advies uit waarbij de quick-wins zo snel mogelijk doorgevoerd werden.

Om de naamsbekendheid van Yellow Cubes te verhogen, werden er beeldadvertenties ingezet die op basis van onderwerpen, zoektermen, exacte website plaatsingen en affiniteitsgroepen werden getarget. Het voordeel van het adverteren met online beeldadvertenties is dat u niet betaald voor het aantal vertoningen, maar slechts wanneer een geïnteresseerde op uw advertentie klikt. Het maximaal dagbudget dat u wenst uit te geven aan klikken, kunt u zelf bepalen en kan worden ingesteld.

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op