Internetmarketing

Opdracht

Van Leeuwen P&O is sinds 1995 gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven en organisaties in de (bouw)technische sectoren. Onlinq werd gevraagd de meest geschikte kandidaten middels online marketing middelen te werven die aansluiten bij het vacatureaanbod van Van Leeuwen P&O. Naast het werven van geschikte kandidaten, was het werven van nieuwe werkgevers van belang om de ideale match te vinden voor kandidaten bij vacatures.

Realisatie

Middels zoekmachine optimalisatie heeft Onlinq gezorgd voor een hogere positie van de website van Van Leeuwen P&O in de zoekresultaten van zoekmachines. Hiermee staat de website van Van Leeuwen P&O op hogere posities bij de meest belangrijke zoektermen waardoor hij niet alleen meer website bezoekers heeft, maar meer relevant verkeer ontvangt. 

Middels geavanceerde linkbuilding en door de website volledig te optimaliseren op het gebied van laadtijd, code en gebruiksvriendelijkheid werd de website zo zoekmachine vriendelijk mogelijk gemaakt.

Michel van Leeuwen van Van Leeuwen P&O
Naast onze website verzorgt Onlinq sinds 2014 ook onze internetmarketing'. Onlinq is steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en hebben daardoor voor ons ook aantoonbare toegevoegde waarde.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op