Onlinq realiseert de nieuwe website voor Bed & Breakfast Henk Krol

Met veel trots mogen wij bekendmaken dat Onlinq de nieuwe website voor de bed & breakfast van Henk Krol en zijn verloofde Aldo Koning mogen realiseren. Van ontwerp tot uitvoering. Absoluut een eer en wij gaan dan ook met veel enthousiasme en vol van energie deze samenwerking tegemoet.

Strikt geheim tot het laatste moment

Ook voor ons was het tot het laatste moment nog strikt geheim. Totdat Henk zelf bij ons voor de deur stond. Voor dat moment wisten wij nog van niks, enkel een afspraak met een al gewaardeerde relatie van Onlinq, Quatre Bras in Best, die overigens ook de catering zal verzorgen in de nieuwe B&B. Het was dan ook een zeer welkome verrassing dat wij in dit traject betrokken werden.

Bed & Breakfast van Henk Krol

Henk zijn droom van een eigen B&B zal vanaf 1 mei dit jaar werkelijkheid worden. Van jarenlang dromen en na vele aanbiedingen vanuit binnen- en buitenland is het oog gevallen op het voormalige “Bed en Bos Best”. De B&B, gelegen aan de Sonseweg in Best, telt in totaal veertien kamers en is omgeven door prachtige bosrijke omgeving. Je kunt hier heerlijk tot rust komen tussen de herten en natuur. Elke kamer krijgt een thema en de gastheren zullen de dagelijkse ontbijtjes verzorgen. 

Een passend design

De tijdelijke landingspagina is te vinden op https://www.benbhenkkrol.nl/. Momenteel zijn wij druk bezig met het volledig uitwerken van een passend maatwerk design wat volledig wordt afgestemd op de uitstraling en wensen die beide gastheren voor ogen hebben. 

Mogelijk niet helemaal weg van tv

Hoewel Krol niet meer als politicus op tv te zien zal zijn zit er een grote kans in dat hij niet helemaal van de buis verdwijnt. Er wordt namelijk een pilot geschoten van een nieuw televisieprogramma met de B&B als decor en in de stijl van “Villa Felderhof”. Tweede Kamerdebatten maken dus plaatst voor lange gespreksinterviews met bekende Nederlanders.  En wie weet is er voor Onlinq ook wel een klein rolletje weggelegd...