We hebben wat te vieren!

Inmiddels meer dan 22 jaar geleden is Onlinq opgericht. Met een team van specialisten is het bedrijf uitgegroeid tot een professionele partner van diverse ICT-diensten als webdevelopment, app ontwikkeling, internetmarketing en kantoorautomatisering.

Droom najagen

Roy en Tom stonden sinds de oprichting aan het roer van het mooie bedrijf. Zij hadden echter altijd de droom om in Amerika te gaan wonen en werken. Per 30 september hebben zij formeel besloten om deze droom na te jagen en hebben zij op deze datum Onlinq verkocht aan een nieuwe eigenaar, Gijs Vogels. Daarop hebben we uiteraard geproost! Voor de heren start hiermee een nieuw avontuur.

Uitbreiding team

Gijs is vanuit zijn andere bedrijf Delta IT geen onbekende in de IT-sector en al zeker niet voor Roy en Tom. De drie heren werken al meer dan 10 jaar samen. Met de komst van Gijs en zijn collega’s groeit Onlinq nog verder. Hoewel Tom en Roy het bedrijf verlaten, verandert er intern en naar jou toe weinig. De naam, de website, het kantoor en het adres blijven exact hetzelfde. Sterker nog, door de groei van het bedrijf en hiermee beschikbare kennis en ervaring kan nog beter worden voorzien in je wensen op digitaal vlak. De aankomende 2 maanden werken Roy en Tom nog actief mee voor de overdracht van hun werkzaamheden aan de collega’s en nieuwe eigenaar.