App ontwikkeling

Verzoek app ontwikkeling

Hooghuis Sport- en Kledingservice is een gespecialiseerd bedrijf voor scholen, bedrijven, instituten en sportverenigingen. Voor scholen organiseren zij pasdagen om de studenten te kunnen voorzien van de juiste kleding. Hooghuis Sportservice verzocht Onlinq een app te ontwikkelen waarmee zij tijdens de pasdagen op scholen eenvoudig het bestelproces kunnen doorlopen.

App ontwikkeling door Onlinq

Onlinq heeft een mobiele webapplicatie gerealiseerd op basis van de wensen van Hooghuis Sport- en Kledingservice. De app is gerealiseerd voor Android tablets. 

De basis voor de app vormt het producten en klantenbestand van de opdrachtgever. Onlinq heeft hiervoor een synchronisatie met het boekhoud en logistieke systeem Mamut ontwikkeld. 

Middels de app kunnen eenvoudig klantorders worden geregistreerd. Na afloop van de pasdag worden alle orders geëxporteerd naar het logistieke systeem waardoor orders direct goed verwerkt kunnen worden. 

Bas van Hooghuis
Afgelopen jaar zijn we met Onlinq in zee gegaan en zijn erg blij met deze samenwerking. Ze hebben onze site gebouwd en van het één kwam het ander. Op dit moment verzorgen zij alles binnen ons bedrijf wat met automatisering, webshop, app...
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op