App ontwikkeling voor de zorg

Opdracht

Ter ondersteuning van huisartsen en andere zorgverleners heeft Zorgnetwerk Midden-Brabant Onlinq gevraagd om een app te realiseren. Met deze app kunnen zorgverleners middels een triage inzicht krijgen in de beschikbare ELV-beddencapaciteit of voor een specifieke zorgvraag worden doorverwezen naar een andere medische hulpverlener. Daarnaast dient de app te beschikken over een consultatie functie waarmee eenvoudig contact gelegd kan worden met een specialist ouderengeneeskunde/geriater. 

App ontwikkeling door Onlinq

De opdrachtgever had een ambitieuze doelstelling aangezien de app binnen 7 weken beschikbaar moest zijn om aan de behoeften van o.a. de huisartsen te kunnen voldoen. In onderling overleg met de opdrachtgever is direct bij opdrachtverlening een userflow opgesteld. Aan de hand van deze goedgekeurde userflow is de app door het ontwikkelteam van Onlinq al binnen 6 weken gerealiseerd. Na goedkeuring van de app door de testgroep is de app op 1 september 2017 gelanceerd. 

Voor het beheer zijn er voor het zorgnetwerk tevens rapportages geïmplementeerd zodat een optimaal inzicht ontstaat in het gebruik van de app. De applicatie is tevens als webapp beschikbaar zodat alle functionaliteiten ook via een browser op een reguliere pc te gebruiken zijn.

Naar verwachting zal de app in de toekomst nog verder worden uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. 

Met de mobiele app en CMS van Onlinq kunnen we voldoen aan de behoeften van de zorgverleners in de regio. We zijn erg tevreden met de app en de wijze waarop deze is gerealiseerd. Ook de directe lijnen met de ontwikkelaars was uitermate prettig.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op