Beheren van de formulieren

Je wil natuurlijk misschien jouw contactformulier uitbreiden/aanpassen of het kunnen inzien in alle verzonden e-mailen vanaf de website. Hieronder wordt in stappen uitgelegd hoe je het formulier kan aanpassen en het inzien van de verzonden gegevens.

Stappen

1

Overzicht formulier(en)

Er kunnen meerdere formulieren op de website aanwezig zijn. Deze zijn te vinden onder de knop formulieren. Hiervoor geldt net zoals bij het overzicht van de pagina's & menu's. Echter zijn er hier niet drie maar vier mogelijkheden, het aanmaken (de groene grote knop "Formulier toevoegen"), bewerken (donkergrijze pen), het verwijderen (blauw prullenbak) van een formulier en het kunnen inzien van alle reacties (donkergrijze lijst).

2

Het beheren van een formulier

Je wil natuurlijk ook de instellingen van het formulier aanpassen. Als je op de knop (bestand met pen) hebt gedrukt krijg je een nieuw scherm te zien. Hier kan je diverse mogelijkheden wijzigen zoals meerdere ontvang emailadressen, een bedank tekst etc. Ook bestaat er de mogelijkheid om de velden van het formulier te beheren.

3

Ingevulde gegevens

Je krijgt een overzicht te zien met de ingevulde gegevens gerangschikt op datum. Om de gegevens in te zien druk je op knop met het oogje en om ze te verwijderen druk je op de knop met de prullenbak.