Cloud serveroplossing

Verzoek opdrachtgever

Berg & Partners BV was op zoek naar een goede oplossing voor haar kantoorautomatisering. Ze zochten hierbij met name naar een locatie om gezamenlijk aan documenten te kunnen werken. Tevens was men op zoek naar ondersteuning in het beheer van Office 365, zodat zij voor al hun IT gerelateerde vragen hulp kunnen krijgen van een lokale leverancier die van alle onderdelen op de hoogte is.

Cloud oplossing van Onlinq

Doordat de medewerkers van Berg & Partners veel buiten kantoor werken is er gekozen voor een cloud oplossing. De server wordt gehost in een datacenter in Nederland. 

Extra beveiliging

Gezien de vertrouwelijkheid van de gegevens is ervoor gekozen om de server uitsluitend bereikbaar te maken via een beveiligde VPN-verbinding. Nadat een medewerker een beveiligde verbinding heeft opgezet naar de server in het datacenter kan deze bij de gewenste bestanden en hiermee werken alsof ze lokaal staan. 

Overal toegang tot mail en bestanden

Berg & Partners maakt voor de mail gebruik van Office 365 van Microsoft. Onlinq beheert deze omgeving zodat de klant zich maximaal kan concentreren op haar kerntaken. Of het nu een iPad, smartphone, Macbook of reguliere PC is, medewerkers van Berg & Partners hebben altijd en overal toegang tot hun bestanden en mail.

Imke Segers van Berg & Partners
Met de cloud serveroplossing van Onlinq hebben we altijd en overal toegang tot onze bestanden. Mijn ervaring is dat Onlinq bij vragen altijd zeer snel en adequaat reageert. Super!
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op