Installeer Google Drive voor Windows

Deze handleiding beschrijft hoe u Google Drive installeert op een Windows PC.

Google Drive voor Windows wordt gebruikt om bestanden tussen Google Drive en Windows te synchroniseren.

Benodigdheden

• Windows-pc
  • Internetverbinding
  • Gebruikersnaam
  • Wachtwoord

Stappen

1

Inloggen in Google Drive

Navigeer naar https://drive.google.com en login.

Handleiding stap 1
2

Backup and Sync voor Windows installeren

Nadat u bent ingelogd, klikt u rechts bovenin op de tandwiel en kiest u voor 'Backup and Sync voor Windows installeren'

Handleiding stap 2
3

Downloaden

Nadat u op de nieuwe pagina bent beland, kiest u vervolgens voor 'Downloaden' onder de kop 'Persoonlijk'

Handleiding stap 3
4

Akkoord

Kies voor 'Akkoord en Downloaden'

Handleiding stap 4
5

Download wordt gestart

De download wordt gestart. Als deze klaar is, open de Download genaamd 'installbackupandsync.exe'

6

Installatie

Hierna wordt de installatie automatisch gestart. U krijgt de melding dat de installatie voltooid is.

Klik op 'Sluiten'

Handleiding stap 6
7

Voltooid

De installatie van Backup and Sync voor Windows is succesvol afgerond.

Klik op onderstaande link om door te gaan met het instellen van deze software.

Configuratie Google Drive voor Windows