Hoe kan ik tijdelijk mijn nummer doorschakelen?

Deze instructie legt u hoe u inkomende lijnen tijdelijk kan doorschakelen naar een extern nummer.

Deze instructie beschrijft verschillende manieren

Benodigdheden

• Toestel
  • Phonetool
  • 1A-manager
  • Gebruikersnaam (1A-manager)
  • Wachtwoord (1A-Manager)

Stappen

1

Optie 1

Gebruik de Phonetool voor deze optie. Indien u niet weet hoe de Phonetool werkt, volg eerst de volgende instructie.

De optie 'Doorschakelen' zorgt er direct voor dat inkomende lijnen worden doorgeschakeld naar het opgegeven nummer.

2

Optie 2

Door middel van de sneltoets *45 + OK, kunt u aangeven dat op dat moment de 1A-server 'Buiten Kantoortijden' moet staan. Aan de hand van deze status, worden de instellingen "Buiten Kantoortijden" toegepast. Volg deze instructie, mocht u deze instellingen niet hebben toegepast.

Deze optie wordt uitgeschakeld als het tijdstip van "Binnen kantoortijden" weer van toepassing zijn.