Hoe stel ik een nieuw VoIP toestel in?

Deze instructie legt uit hoe u een nieuw VoIP toestel kan toevoegen in de 1A-manager.

Benodigdheden

• 1A-manager
  • Gebruikersnaam (1A-manager)
  • Wachtwoord (1A-Manager)
  • VoIP-Toestel

Stappen

1

Navigeer naar 1A-manager

Ga naar uw 1A-manager door te navigeren naar server.domeinnaam.nl of domeinnaam.nl.alt001.com

Waar u uitkomt op de beginpagina van de 1A-manager. Klik vervolgens op 1A-manager.

Handleiding stap 1
2

Inloggen

Log op de volgende pagina in met uw inloggegevens.

3

Telefonie

Klik vervolgens op 'telefonie'.

Handleiding stap 3
4

Toevoegen

Klik op 'Toevoegen' onder het kopje 'Toestellen'

Handleiding stap 4
5

Instellingen

In het volgende scherm dient u nummer/naam in te voeren en de bijbehorende instellingen.

Klik op 'Opslaan' als u alles heeft ingevoerd.

LET OP! Zorg dat het VoIP-toestel aangesloten is op het netwerk.