Hoe zet ik een back-up terug op mijn Yealink toestel?

Deze instructie legt uit hoe u een back-up terugzet op uw Yealink toestel.

Deze instructie is gebaseerd op een Yealink toestel. Voor andere toestellen is wellicht deze instructie niet geschikt.

Benodigdheden

• Yealink VoIP toestel

Stappen

1

IP-adres

Als eerste dient u in te loggen op het toestel.

Dit kan doormiddel van het IP adres van het toestel.

U kunt deze achterhalen door op de 'OK' knop van het toestel te drukken. U ziet in het scherm een 'IPv4' adres. Voer dit adres in uw internet browser in.

Handleiding stap 1
2

Inloggen

Vervolgens dient u een gebruikersnaam en wachtwoord op te geven.

Dit is standaard admin/admin

Als u voor de eerste keer inlogt, krijgt u mogelijk de vraag om het wachtwoord te wijzigen. Gebruik een door u te makkelijk onthouden wachtwoord.

Klik vervolgens op 'Confirm'

Handleiding stap 2
3

Settings

Navigeer naar 'Settings' -> Configuration' -> 'Export or Import Configuration' -> 'Import'

Selecteer het bestand die u heeft gemaakt aan de hand van deze instructie