Algemene instructie

Deze handleiding laat u de verschillende opties in 1A-manager zien betrekking tot uw VoIP toestel.

Benodigdheden

• Gebruikersnaam (1A manager)
  • Wachtwoord (1A manager)
  • VoIP telefoon

Stappen

1

Navigeer naar 1A-manager

Ga naar uw 1A-manager door te navigeren naar server.domeinnaam.nl/com of domeinnaam.nl.alt001.com

U komt op de startpagina van de 1A-manager. Klik vervolgens op 1A-manager.

Handleiding stap 1
2

Inloggen

Log op de volgende pagina in met uw inloggegevens.

3

Telefonie

Klik vervolgens op 'telefonie'.

Handleiding stap 3
4

Overzicht (1)

In dit scherm ziet u verschillende opties:

• Telefoonlijst (hierin is te zien welk toestelnummer aan welke naam is gekoppeld)
  • Toestellen (u ziet hier welke toestellen aanwezig zijn en of ze aangesloten zijn)
  • Interne belgroepen (de interne belgroepen staan hier)
  • Inkomende lijnen (dit is een lijst van uw hoofdnummers met naam en welk toestel overgaat als in wordt gebeld)
Handleiding stap 4
5

Overzicht (2)

In dit scherm ziet u verschillende opties:

• Instellingen (basis instellingen van de telefoon)
  • Openingstijden (momenten dat uw bedrijf is geopend)
Handleiding stap 5
6

Geavanceerde opties

In onderstaande punten worden de opties in de 1A-manager beschreven.

7

Gesprekken

Klik op 'gesprekken' om te zien wie momenteel aan het bellen is en de tijdsduur.

Klik op 'hangup' om het gesprek te beëindigen.

Handleiding stap 7
8

Gebruikersnaam/nummer (1)

Klik op 'gebruikersnaam' of 'nummer' om in te stellen wat dit toestel mag.

Handleiding stap 8
9

gebruikersnaam/nummer (2)

Indien u op 'gebruikersnaam' klikt, krijgt u minder opties dan als u op nummer klikt. Opties van nummer ziet u aan de rechterkant.

Handleiding stap 9
10

wachtrijmuziek

Klik op 'wachtrijmuziek' om uw wachtrijmuziek in te stellen.

U krijgt de mogelijkheid om MP3-bestanden toe te voegen bij 'Bestand Kiezen'

Handleiding stap 10
11

Hoofdnummer instellingen

Als u op uw hoofdnummer klikt, krijgt u de volgende opties.

Handleiding stap 11
12

Instellingen

Deze basis instellingen geven weer wat het basis toestel is. Welke uitgaande lijn er standaard wordt gebruikt. En of gesprekken worden opgenomen.

Handleiding stap 12
13

maandag t/m zondag

Als u op één van de dagen klikt, krijgt u de mogelijkheid om begin- en eindtijd plus lunchtijd in te geven.

Handleiding stap 13
14

feest- en vakantiedagen instellen

In deze optie krijgt u de mogelijkheid om feest- en vakantiedagen in te stellen.