Hoe sluit ik een headset aan op mijn toestel (EHS36)

Deze instructie legt uit hoe u een headset doormiddel van een EHS36 converter aansluit op een Yealink toestel.

Let op! De instructie en afbeeldingen zijn gebaseerd op een Sennheiser headset. Hierdoor kunnen afbeeldingen niet overeenkomen.

Benodigdheden

• Headset
  • EMS36 converter
  • VoIP toestel

Stappen

1

Schakelaar

Zorg dat de schakelaars (dipswitches) op de achterkant/onderkant van het oplaadstation goed staan.

Schakelaar 1 en 4 dienen omlaag te staan.

Handleiding stap 1
2

Kabels

De volgende kabels dienen aanwezig te zijn (zie afbeelding)

Handleiding stap 2
3

Aansluiten

Sluit de EHS 36 met de bovenstaande kabels op deze manier op het oplaadstation aan:

Handleiding stap 3
4

Bevestigen

Nadat u de kabels met de EHS36 correct heeft aangesloten, sluit vervolgens de EHS36 op het toestel aan. De kabel die vanuit de EHS36 komt, dient aangesloten te worden op de EXT ingang.

LET OP! Indien u een extra Expansion Module heeft, dient de kabel vanuit de EHS36 op de Expansion Module aangesloten te worden.

Handleiding stap 4
5

Controleren

Op uw toestel ziet u een 'Headset' knop. Druk deze in en probeer uit - en ingaand te bellen via de headset.