MAC laptop scherm delen met TV

Deze instructie legt uit hoe u het scherm van uw MAC laptop deelt met uw Smart TV.

Benodigdheden

• MAC laptop
  • Smart-TV met AirPlay (Raadpleeg de handleiding van de TV)
  • Beide apparaten dienen op hetzelfde netwerk aangesloten te zijn.
  • Een WiFi verbinding is voor de laptop een vereiste
  • De TV mag een WiFi - of bekabelde verbinding hebben

Stappen

1

TV aanzetten

Zet als eerste uw TV aan.

2

Laptop WiFi verbinding

Controleer dat uw laptop een werkende WiFi verbinding heeft.

Mocht u gebruik maken van een gast WiFi (b.v. Guest oid), schakel om naar het eigen WiFi.

3

Verbinding maken

Afhankelijk van uw MAC versie ziet u een soortgelijke icoon ->

Klik hierop en selecteer de TV in de lijst.