Onlinq als beheerder toevoegen op Facebook

Om Onlinq alle belangrijke taken zoals het wijzigen van instellingen, plaatsen van berichten, het aanmaken van evenementen en het adverteren op Facebook uit te laten voeren is het noodzakelijk dat wij beheerder van de bedrijfspagina worden. In totaal zijn er zes verschillende paginarollen met ieder andere rechten. Deze laten wij hier buiten beschouwing omdat wij in de meeste gevallen het volledige beheer van de pagina uit handen nemen. Deze handleiding beschrijft hoe jij als huidige beheerder Onlinq kan machtigen om jouw Facebook bedrijfspagina te beheren.

Benodigdheden

• Een Facebook bedrijfspagina
  • Je dient zelf beheerder van de bedrijfspagina te zijn
  • Je dient vrienden te zijn met degene die je een paginarol wilt toewijzen

Stappen

1

Instellingen

Ga naar jouw bedrijfspagina en klik rechtsboven op Instellingen.

Instellingen Facebook bedrijfspagina
2

Paginarollen

In de linker kolom klik je op Paginarollen.

Facebook Paginarollen
3

Naam

Vervolgens voer je de naam van de desbetreffende persoon in. Je kunt hier niet de bedrijfsnaam Onlinq gebruiken dus dien je de naam van de werknemer in te vullen.

Facebook beheerder toevoegen
4

Selecteer Beheerder

Kies dan de juiste paginarol door op de dropdown met Redacteur te klikken. In dit geval wil je Onlinq alle rechten geven en kies je dus voor Beheerder.

Facebook Paginarol beheerder kiezen
5

Toevoegen

Klik op Toevoegen

Toevoegen beheerder Facebook
6

Wachtwoord

En bevestig je definitieve keuze door je wachtwoord van jouw persoonlijke account in te voeren.

Facebook bedrijfspagina beheerder toevoegen
7

Het is je gelukt om Onlinq beheerder te maken. Vanaf nu kunnen wij jou volledig ontzorgen op het gebied van Facebook.