Beheerder toevoegen Google Analytics

Google Analytics is een prachtige tool om data van jouw website te analyseren om hier vervolgens actiepunten op uiteen te zetten.

Om Onlinq of derden mee te laten kijken in Google Analytics is het noodzakelijk om toegang te geven tot de property. Hoe je een beheerder toevoegt, lees je in onderstaande handleiding.

Benodigdheden

• Computer
  • Toegang tot het Google Analytics account

Stappen

1

Google Analytics

• Login bij je Google Analytics account
2

Beheer

• Klik linksonder op Beheer
3

Toegangsbeheer voor account

• Klik op Toegangsbeheer voor account in de linker kolom van Account
4

Mailadres

• Klik op de blauwe + (rechtsboven)
  • En klik vervolgens op Gebruikers toevoegen
5

E-mailadres

• Voeg hier het e-mailadres toe
  • Geef vervolgens diegene de desbetreffende rol. In dit geval willen we graag alle rechten en dus Beheerder