Hoe download ik mijn Google Ads factuur?

Deze handleiding beschrijft de uit te voeren acties om jouw Google Ads facturen te exporteren als PDF.

Benodigdheden

• Een Google Ads account
  • Google Ads inloggegevens

Stappen

1

Ga naar Google Ads

inloggen Google Ads
2

Voer het wachtwoord in

• Voer het wachtwoord van jouw Google account in
  • Klik op Volgende
wachtwoord invoeren Google Ads
3

Authenticatie in twee stappen

Indien je Authenticatie in twee stappen in hebt geschakeld dien je hier een extra verificatie uit te voeren. In ons geval maken wij gebruik van een code die per sms wordt verzonden.

• Geef hier jouw code op
Authenticatie in twee stappen ter beveiliging Google Ads
4

Tools & Instellingen

Je bent in het Google Ads account gearriveerd.

• Klik op Tools en Instellingen
  • Vervolgens klik je op Betalingsoverzicht

Hier vind je diverse gegevens zoals: jouw saldo, transacties, betaalmethoden, en instellingen.

Klik op Tools en Instellingen
5

Transacties

• Klik op Transacties en documenten bekijken
Klik op Transacties en Documenten bekijken
6

Betalingen

• Selecteer bij Alle transacties uit het dropdown menu Betalingen
  • Selecteer rechtsboven de gewenste periode
Selecteer Betalingen in Google Ads
7

Betalingsoverzicht

Per maand vind je hier één betaling. Deze betaling laat echter niet de gemaakte kosten in die maand zien. Er wordt namelijk een automatische betaling uitgevoerd aan de hand van een betalingsdrempel of wanneer er 30 dagen zijn verstreken.

Voor de daadwerkelijk kosten per maand kun je de facturen raadplegen.

• Klik op het pijltje voor een weergave van de facturen in die periode
betalingsoverzicht Google Ads
8

EU-btw-facturen en Afschriften

Nu zijn de facturen en afschriften voor de gekozen periode zichtbaar.

• Klik op een factuur om hem te downloaden.

Het afschrift is een overzicht van de factureringsactiviteiten in die periode.

facturen downloaden Google Ads

Factuur als PDF

Je factuur is als PDF gedownload.

Google Ads factuur download