Mail instellen met autoconfig bestand IOS

In deze handleiding wordt beschreven hoe u een mailaccount kan instellen m.b.v. een autoconfig bestand op uw iPhone/iPad.

Benodigdheden

• iPhone/iPad
  • Internetverbinding
  • Wachtwoord van uw e-mail (aangeleverd door Onlinq)
  • autoconfig bestand (aangeleverd door Onlinq)
  • Toegang tot het alternatieve mailaccount op uw iPhone

Stappen

1

Ontvangen van Mail

U krijgt van Onlinq een e-mail met een autoconfig bestand. Deze mail ontvangt u op het alternatieve mailaccount op uw iPhone.

Mits u deze niet heeft ontvangen, dient u contact met Onlinq op te nemen.

2

Selecteren van autoconfig bestand

Open de mail en selecteer het 'autoconfig bestand'

Handleiding stap 2
3

Installeren van het bestand

U krijgt in het volgende scherm de melding dat uw apparaat tracht om een profiel te installeren. Klik op 'Installeer'

Handleiding stap 3
4

Bevestiging van installatie

Daarop volgend krijgt u nogmaals de vraag om te installeren. Klik nogmaals op 'Installeer'

Handleiding stap 4
5

Wachtwoord ingeven

In het volgende scherm zal de iPhone/iPad vragen om uw wachtwoord.

Het wachtwoord zult u ook in de mail van Onlinq ontvangen.

Voer dit wachtwoord in en klik op 'Volgende'

Handleiding stap 5
6

Installatie voltooid

U krijgt de bevestiging dat het profiel succesvol is geïnstalleerd.

Klik op 'Gereed' om de installatie te voltooien.

Uw mail is klaar voor gebruik.