Office 365 mail instellen op IOs (iPhone/iPad)

Deze handleiding beschrijft hoe u uw Office 365 e-mailaccount kunt toevoegen aan een iPhone.

LET OP! Voordat u met deze instructie begint, test of het mogelijk is om in te loggen op https://portal.office.com

Ook als u wilt inloggen vanuit het buitenland of als u geen beschikking heeft tot uw mobiel kunt u gebruik maken van bovenstaande link.

Benodigdheden

• Een iPhone
  • Office 365 account
  • Uw e-mailadres
  • Uw wachtwoord

Stappen

1

Ga naar instellingen

• Kies op uw iPhone in het hoofdmenu voor 'Instellingen'
2

Ga naar e-mail instellingen

• Selecteer 'Accounts en wachtwoorden'
Handleiding stap 2
3

Kies 'Voeg account toe...

• Kies 'Nieuwe account...'
4

Exchange

• Kies voor 'Exchange'
Handleiding stap 4
5

Vul je accountgegevens in

Vervolgens dient u onderstaande gegevens in te voeren aan de hand van uw eigen gegevens:

• E-mail: Uw E-mailadres
  • Beschrijving: Naam mailbox

Klik na het invoeren van deze gegevens op 'Volgende'

Handleiding stap 5
6

Inloggen

U krijgt in de volgende stap de vraag of u wilt handmatig uw mailbox wilt configureren of wilt inloggen. Kies voor 'Log in'

Handleiding stap 6
7

Office 365 account

Geef uw wachtwoord in en kies voor 'Aanmelden'

Handleiding stap 7
8

Voltooien

U krijgt vervolgens de vraag welke opties u wilt gebruiken voor synchronisatie. Zorg er in ieder geval voor dat u ten alle tijden 'Mail' heeft ingeschakeld. Klik op 'Bewaar' om de mailbox toevoeging te voltooien.